Kad tavs mazais iemacījās izkāpt no gultas?

Kad tavs mazais iemacījās izkāpt no gultas?

18. Mar 2013, 14:11 mamma27 mamma27

Kādu nedēļu jau vēroju savu mazo meiteni,un skatos,kā viņa cilā kājas pie gultas. Tā kā mēģinātu kāpt augšā.

Kad grib tikt lejā, tad rāpo apkārt gultai ,gar malu meklējot,kur tad tiks lejā. Dažreiz arī pārdroši liek rociņas pāri ,protmas tad mēs ķeram ciet ,lai nenokrīt.Pagriežam dibenu pa priekšu un rādam kā tad jākāpj lejā.

Denīzei būs šonedēļ jau desmit mēneši ,tāpēc iedomājos,kad tad viņa iemācīsies norāpties no gulta. Ja tā godīgi,neatceros kad to izdarīja Adrians pirmo reiz. Tad jāmeklē dienassgrāmata un jālasa:)

Kād jūsu mazie iemācījās izkāpt no gultas un kad iekāpt?

 

 
annijalise annijalise 18. Mar 2013, 20:25

no lielo gultas iemācījās tik ārā jau tad kad labi neprata staigāt, jeb 7-8 mēnešu vecumā, līdzīgi kā citi bērniņi ceļoja pa gultu kamēr atrada malu pa kuru nolaisties.
no savas gultas caur redelītēm tika laukā kad stabīli staigāja, jo pirms tam tās izņemamās redelītes neņēmām ārā.

mamma27 mamma27 18. Mar 2013, 17:39

Mums gan par lielo gultu,jo redeļu gultiņai neņemās ārā redeles. Tur nu ap trīs gadiem varēs lekt pāri😃

mamma27 mamma27 18. Mar 2013, 15:13

Tad jau izskatās ka manai dāmai drīz ar šī māksla būs rokā. Gulta mums vispār paaugsta.

princesemince princesemince 18. Mar 2013, 15:11

Kaut kādos 9 mēnešos iemācījās izrāpties no vecāku gultas, dīvāns otrā istabā ir augstāks, līdz ar ko tur bez palīgierīcēm iemācījās izkāpt no apmēram 1 gada, bet vispār mums pie dīvāna stāvēja kaste, uz kuras bērns nokāpa vispirms, bet tad lejā uz zemes.

aab aab 18. Mar 2013, 14:16

mana mazā no gultas vispirms iemācījās izkāpt un tad iekāpt. viņa uzreiz atkoda to būtību, ka ir jākāpj ar dupsi pa priekšu 😀 tas labi, vismaz izpalika lielas traumas un kreņķu. protams, ka ir izkritusi arī no gultas, jo pati apsēdās pārāk tuvu malai.
hmm... kad tas bija?! man šķiet, ka neilgi pēc tā, kad iemācījās rāpot un sāka stutēties kājās. a rāpot iemācījās apm 9mēn vecumā, celties sāka praktiski uzreiz pēc rāpošanas.