Altermed Panthenol ziedei jābūt katrā mājā!

Altermed Panthenol ziedei jābūt katrā mājā!

05. Sep 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kopš esmu trīs bērnu māmiņa, esmu pārliecinājusies vairākkārt par to, ka nav nekā šajā pasaulē universāla, jo visiem 3 bērniņiem nekad nederēs viens un tas pats. Vienalga, vai tas būtu ēdiens, vai kāds ķermeņa kopšanas līdzeklis vai šampūns.

Bet, pēc tam, kad pieteicos Māmiņu Klubā Altermed Panthenol ziedes testam, sapratu, ka vienā ziņā es tomēr kļūdos.

Pastāstīšu vairāk! Meitiņai ir tikai pusgadiņš un regulāri iekaist dupsītis. Esam pārgājuši no vienām autiņbiksītēm uz citām, bieži ļāvu dzīvoties ar pliku dibentiņu, nemazgāju ar ziepēm, lietoju dažādas aptiekās nopērkamas, pediatres ieteiktas smērītes, krēmiņus, ziedes, tā ilglaicīgi nekas nelīdzēja. Vecākajam dēlam ir jau 10 gadi, protams, kā jau sportiskam puikam, bieži gadās tikt pie dažādām sīkām traumām - sasitumiem, nobrāzumiem.. Vidējais dēls ir 5 gadus vecs, viņam jau no dzimšanas ir problēmas ar sausu ādu, esam bijuši pie alergologa, bija it kā aizdomas uz atopisko dermatītu, bet tā konkrēti tas nav apstiprināts. Tā nu ar katru bērnu bija jāiet cauri savai cīņai.

Saņēmu Māmiņu Klubā vairākus mazus Altermed Panthenol 5% ziedes testerīšus. Domāju - sliktāk jau nebūs.. Sāku ar meitiņas iekaisušo dupsīti, un, man par lielu brīnumu, uzlabojumi bija redzami patiešām ātri, jau pēc pāris dienām apsārtums bija pazudis pavisam. Ziedi lietoju pēc katras autiņbiksīšu maiņas pirmās 3 dienas, pēc tam, kad bija jau labāk - vien pāris reižu dienā.

Bet vislielākais prieks man par to, ka ziede tika galā ne tikai ar vidējā bērniņa sausajiem ādas pleķiem, bet palīdzēja sadziedēt arī vecākā bērna ceļgalus, uz kuriem bija pamatīgas kreveles.

Ziede atstāj tādu nelielu taukainu kārtiņu uz ādas, bet apģērbu tā nesasmērē, viegli iesūcas ādā un to vajag pavisam nedaudz. Tai nav nekāda aromāta, un skaidrs, ka alerģiskas reakcijas tā arī neizraisa.

Tagad esmu pārliecināta - tādai ziedei jābūt ikvienā mājā! Pie tam - tagad klāt ir rudens, un, uzminiet, ar ko es ieziežu pati savas vēja aprautās rokas? Uzminējāt! Ar šo pašu ziedi!

MILZĪGS paldies Māmiņu Klubam!