Yin jogas meistarklase: nieru meridiānu stimulēšana/ atvēršana

Yin jogas meistarklase: nieru meridiānu stimulēšana/ atvēršana

14. Jan 2014, 23:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

18. janvārī, sestdien, plkst.13:00 aicinām visus Jogas mīļotājus uz īpašu meistarklasi Labo Sajūtu Laboratorijā– NIERU MERIDIĀNU STIMULĒŠANA/ATVĒRŠANA! Saskaņā ar senajām Ķīnas medicīnas atziņām, Nieres uzglabā cilvēka dzīvības enerģijas esenci, kura nosaka cilvēka vitalitāti.

Yin joga apvieno tradicionālo jogas pozu izmantošanu ar senajām Ķīnas medicīnas zināšanām par enerģētiskajiem meridiāniem. Tādējādi, izpildot Yin jogas pozas, tiek atbrīvota dzīvības enerģijas (chi) plūsma noteiktu orgānu meridiānos, uzlabojot attiecīgo orgānu darbību.

Yin jogā Nieru meridiānam ir fundamentāla nozīme. Regulāra Yin jogas prakse palīdz nostiprināt un pēc iespējas ilgāk saglabāt dzīvības enerģijas esenci. Praktizējot noteiktas Yin jogas pozas, tiek masētas, stiprinātas nieres, uzkrāta enerģija un palielināta vitalitāte, uzlabojas stāja un gaita, kļūstam fiziski un garīgi spēcīgāki. Kad Nieru chi ir spēcināta, cilvēks jūtas dzīvības pilns. Īpaša vērība Nieru enerģijas stiprināšanai ir jāpievērš tieši ziemā.

Šī meistarklase ir piemērota cilvēkiem ar visām fiziskās sagatavotības pakāpēm.

Meistarklasi vadīs jogas pasniedzēja Vineta Klotiņa
Meistarklase notiks: 18. janvārī, sestdien, plkst.13:00 – 15:00
Meistarklases cena: 15 EUR 

PIESAKIES:

www.karstajoga. lv
tel.67 887 581 vai 29 330 280
Labo Sajūtu Laboratorija
Brīvības gatve 214b-504 (5.stāvs)