Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Māmiņu brokastis izklaides un modes centrā "Riga Plaza": 8.maijs

Šoreiz Māmiņu Brokastis tevi sagaidīs Māmiņu dienas noskaņās, parūpējoties par sirsnīgu atmosfēru, jauniem atklājumiem un noderīgiem padomiem tev, tavai labsajūtai, ģimenes veselībai un mazuļu priekam.

Māmiņu Brokastīs būsim sarūpējuši izglītojošu lekciju ciklu topošajiem un jaunajiem vecākiem, kā arī būs iespēja izmēģināt dažādus preču jaunumus, dalīties pieredzē un piedalīties konkursos, iegūstot vērtīgas balvas!

Kā zināms, māmiņu ikdiena ir viens nebeidzams skrējiens ar daudziem pienākumiem, ka seko viens otram. Kā atgūt spēkus? Kā atjaunot savus resursus? Šim jautājumam veltīsim uzmanību Māmiņu Brokastu lielajā diskusijā.

Māmiņu Brokastu programmā 8. maijā:

  • 9.30 - Reģistrācija pasākumam
  • Vai tiešām hemoroīdi grūtniecības laikā ir tik liels “bubulis”? Riski un problēmas/ Dr.Med. Ints Bruņenieks
  • Bērnu imunitāte/ Ģimenes ārste Diāna Hausmane, Sievietes veselības centrs
  • Pirmās stundas pēc dzemdībām/ Vecmāte Brigita Grīnbauma
  • Lielā diskusija: Mammas spēki un resursi: Kā atjaunoties? Piedalās: Dita Grauda, Māmiņu Klubs TV raidījuma vadītāja, Sandija Salaka Krūkle, Māmiņu Kluba vecāku organizācijas un medija vadītāja; vada - Latvijas dūlu apvienības vadītāja Evija Ridūze-Skujiņa
  • 11.45 - Konkursi, noslēgums

Reģistrējies Māmiņu Brokastīm jau tagad un līdzi uz pasākumu ņem gan savas draudzenes, gan arī vīru, jo Māmiņu brokastīs mīļi gaidīti arī tēti. Dalība pasākumā ir bez maksas!

Starp visiem, kuri būs apmeklējuši Māmiņu Brokastis martā, aprīlī, maijā vai jūnijā, vasaras sākumā izlozēsim vienu laimīgo, kurš tiks pie iespaidīgas dāvanas -  Lavazza A Modo Mio Desea kapsulu automāta un kapsulu komplekta možākiem rītiem! Palielini savas izredzes laimēt lielo balvu, apmeklējot Māmiņu Brokastis ik mēnesi!

Jūsu mīļāka itāļu kafija ir pieejama tagad arī kapsulu sistēmā - Lavazza prezentē jauno kafijas automātu un kapsulas!

Kļūsiet par īstu itāļu baristu savās mājās, kad vien vēlaties. Dizains, elegance un praktiskums vienā automātā, kas ir ideāli piemērots jūsu kafijas stūrītim.

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena
08.05 09:30-12:00

Māmiņu brokastis izklaides un modes centrā "Riga Plaza": 8.maijs

Eksperts: speciālistu komanda Māmiņu Klubs
Brīvo vietu skaits: 68
bezmaksas