Seksa tehnikas īpaši jutekliskai Jāņu naktij

Seksa tehnikas īpaši jutekliskai Jāņu naktij

23. Jun 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ko darīt, lai vasaras saulgriežu nakts ir īpaši jutekliska? Kādas jaunas pozas izmēģināt? Kā pārsteigt savu partneri? Sieviešu Klubs jautā seksologam Artūram Šulcam. 

Vasaras saulgriežos sievietei ieteicams ģērbties kā sievietei. Nevis biksēs, bet garos svārkos. Izjust savu sievišķību un ļaut zemes enerģijai brīvāk iekļūt sievietes klēpī.

Sievišķīgs izskats – garie svārki un galvā vainags – dod sievietei spēku un padara viņu īpaši pievilcīgu.

„Esmu novērojis, ka Dziesmu svētku gājiens parasti ir īpaši erotisks, jo visi kori un deju kolektīvi tērpušies tautas tērpos. Sievietēm ir gari brunči. Viņas ir tik graciozas, skaistas un iekārojamas. Brunčos un pārliecībā par sevi ir katras sievietes spēka instruments,“ teic Artūrs Šulcs.

Vasaras saulgriežos ieteicams atturēties no alkohola lietošanas. Katrs var veikt kopsavilkumu: kas sasniegts un izdarīts no pavasara saulgriežiem līdz vasaras saulgriežiem? Ko vēlies sasniegt nākamajā gada periodā? Kā attīstīt savas attiecības?Kādus seksuālus sapņus piepildīt? Gada īsākajā naktī nav svarīga seksa poza vai mīlēšanās ilgums. Būtiskākais ir atklātība un gatavība izdabāt viens otram. Iečukstiet viens otram austiņā to, ko šobrīd vēlētos piedzīvot un ļaujieties gada īsākās nakts burvībai.

Ja vien esat gatavi, dodaties pie dabas un kaili kādā meža pļavā nododaties mīlas priekiem. Nu un, ka kāds ods iekodīs! Tas pēc seksologa domām nieks vien esot, salīdzinājumā ar to mīlas piedzīvojumu, kas uzvirmos, kopīgi vārtoties rasā.

Diemžēl viena noteikta tehnika, kas derēs visiem un ar garantiju ļaus atklāt jaunus baudas augstumus, nav vēl izgudrota. Katram pārim pašam šis baudas ceļš jāatklāj. Bet citādi to atklāt nav iespējams, kā eksperimentējot un ļaujoties intimitātei. 

Vienu likumu gan ievēro – ar pietāti izturies pret dabu, sevi un savu mīļoto cilvēku. Tā ir tikai tava izvēle, kas noteiks, kurš būs tas izredzētais, kam ļausies divvientulīgiem kopības brīžiem Jāņu naktī. Tas ir individuāls un intīms process. Diez vai kādreiz izdosies saklausīt lakstīgalas, ja papardes ziedu iesi meklēt barā, dzērumā un klaigājot. Ieklausies sevī, savā partnerī un radoši ļaujieties gada īsākās nakts burvībai.

Sieviešu Klubs

Kādas ir tavas papardes zieda meklēšanas tehnikas? 

Blumen Blumen 23. Jun 2015, 14:20

Nu i rakstins!!☺