Praktiska bižu pīšanas meistarklase Māmiņu Kluba Vecāku skolā

Praktiska bižu pīšanas meistarklase Māmiņu Kluba Vecāku skolā

28. May 2015, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bizes dažādos garumos un biezumos, cieši sapītas vai vaļīgas - frizūras ar bizēm vēl joprojām ir aktuālas. Pinums var būt gan kā elegances elements, gan gluži pretēji - radīt vieglu rotaļīgumu. Aktuālas ir ekstravagantas variācijas ar klasiskām vērtībām, kur izdomai nav robežu.

PIESAKIES BIŽU PĪŠANAS MEISTARKLASEI MĀMIŅU KLUBĀ ŠEIT->>>

Ikdienai piemērotakas ir brīvas, spurainas, dabīgas bizes, astes un pinumi, bet vakara izgājieniem tām jābūt noformētām un elegantām. Pinumu var kombinēt ar perfekti gludiem, iztaisnotiem matiem, apjomīgiem matu viļņiem vai lokām kāda frizūras daļā.

Modīgas ir plakanās bizes, kuras pin garos un pusgaros matos kā frizūras elementu no četrām, piecam un vairak šķipsnām. Stilīgi izskatās biezas, platas bizes, mazliet vai pat ļoti paspūrušas, kuras nevērīgi pārmet pār plecu.

Gribi arī TU iemācīties sev izveidot kolosālu frizūru ar bizēm? Tev tas šķiet neiespējami? Nekā neiespējama! Nāc, apgūsti dažādas bižu pīšanas tehnikas, ko varēsi pielietot ne tikai savu ikdienas un svētku frizūru veidošanā, bet veidojot meitiņas matus! Un meitām taču tik ļoti patīk būt skaistām kā princesēm!

Meistarklasi Māmiņu Klubā vadīs Košuma darbnīcas vadītāja Laura Silniece

20150430101754-80343.jpg


Ko tu iemācīsies?

Bižu meistarklasē prakstiki apgūsi dažādas bižu pīšanas tehnikas un uzzināsi, kā tās izmantot vienkāršos matu sakārtojumos. 

Kad notiks?

9. maijā plkst. 12.00 - 15.00

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

 € 15 par nodarbību

Papildinformācija

Uz nodarbību vari nākt viena un mācīties pīt bizes sev, vai arī - ņem līdzi meitiņu, un pin bizes viņai!

Līdzi jāņem sava ķemme!

PIESAKIES BIŽU PĪŠANAS MEISTARKLASEI MĀMIŅU KLUBĀ ŠEIT->>>

Plānojam, plānojam😀

Liene Krúza Liene Krúza 30. Apr 2015, 21:50

Es looooti daudz visadas bizes protu pit. meitai pinu kops 2gadu vecuma. Tagad lielaka-nepacietigaka. Ir bizes,kuras gribetu vel iemacities,bet braukat uz Rigu............. Bus vien jamekles pamaciba youtuba