Patīkamais ar lietderīgo.

Patīkamais ar lietderīgo.

22. Jul 2013, 10:12 aab aab

Sveikas!

Nesen rakstīju, ka tuvojas kāzu jubileja arī manā ģimenē. Šoreiz es šo blogu apvienošu 2in1 – pastāstīšu par šī gada sarūpēto pārsteigumu vīram mūsu kāzu jubilejā un pie reizes arī pastāstīšu kā man gāja, izmantojot pavasarī laimēto balvu!

 

Visa sākums bija pavasarī, kad uzzināju, ka esmu ieguvusi galveno balvu jaukā projektā – iespēju doties uz Baltic Beach Hotel The Garden zonu. Jutos pārlaimīga, jo sapratu, ka man ir dota iespēja piepildīt kādu manu sapni – spa apmeklējums. Tā kā viena nevēlējos doties, tad plānoju kā varētu nedoties viena. Un ar ko doties. Protams, ka ar savu vīru! A ko gan vēl! Labāka kompanjona nav :)

Ilgi domāju par to, uz kuriem svētkiem vīram uzdāvināt iespēju doties ar mani uz šiem ūdenspriekiem. Varianti bija vairāki, jo vasara ir visādu svētku pilna. Sākumā bija domājusi dāvināt uz citiem svētkiem, bet pēdējā laika dzīves notikumi, man skaidri pateica priekšā – jā, tagad ir tas īstais laiks!

Tā kā mums šogad ir ādas kāzas, tad šāda atpūta ir tieši laikā. Vīram tikai paziņoju, ka šajā dienā neko nedrīkst ieplānot un ir jābūt zolīdam. Protams, ka viņš par galamērķi neko nezināja. Bija tik interesanti, kad viņš mēģināja uzminēt uz kurieni es viņu vedīšu – uz teātri, operu (laikam gan viņš neiedomājās, ka vasarā šīs iestādes ir slēgtas), nu ne jau uz kartingu :D

Pienāca saulainais svētku rīts, un manī valdīja satraukums. Patīkams, bet satraukums. Saposāmies un devāmies ceļā. Brīdī, kad pirku vilciena biļetes, viņš saprata, ka vedīšu viņu uz Jūrmalu. Jūrmala gan mūs sagaidīja ar nepatīkamu pārsteigumu – milzīgiem tumšiem mākoņiem. Kartē jau biju izpētījusi kur un, kā ir jādodas, tad vīrs sāka stāstīt, ka reiz esot šeit maldījies un vedis māsu uz balli. Kad tuvojāmies Baltic Beach Hotel, viņš teica, ka jā, šī esot tā vieta. Nosmējos, ka ok, tad ejam iekšā! Lieki piebilst, ka viņš bija šokā! Paziņoju, ka ādas kāzās ir jālutina āda un to arī darīsim. Liekas, ka viņa šoka līmenis pacēlās dubultā. Tieši pie ieejas, sāka līt lietus.

Iekšā mūs sagaidīja laipni smaidi un grezns iekārtojums. Devāmies uz SPA reģistratūru un varējām doties pārģērbties. Garderobe mani pārsteidza – tur ir padomāts par katru sīkumiņu. Visas detaļas ir saskaņotas un pārdomātas. Katram apmeklētājam ir skapītis ar dvieli, halātu, čībiņām. Pats galvenais, ka skapītis aizslēdzams ar elektronisko aproci, ko saņēmām pie reģistratūras.

Kad iegājām pašā The Garden zonās telpā, bijām pārsteigti! Pārsteigti par to skaistumu, kas tur valda! Laipni mūs uzņēma meitene aiz bāra letes, visu smalki izstāstīja, kas ir kas, kādā secībā izmantot, ka ir mums vēl papildus dvielīši utt.

Es nestāstīšu, ka bijām tur, tad tur, vēlāk arī tur, bet gan par sajūtām.

Sajūtas ir neaprakstāmas. Joprojām dzīvojam tajās, vēl pāris dienas mati smaržo ja pēc lieliskās atpūtas. Kad esi tur, tu atslēdzies no visa ikdienišķā, no rūpēm, raizēm. Tas ir laiks tikai sev, atpūta prātam un garam.

Atpūta The Garden zonā ir divas stundas. Ja sākumā likās, ka laiks būs pa maz, tad beigās bija tā, ka pēdējās 30 min bijām jau tā saguruši, ka vienkārši zvilnējām apsildāmajos krēslos un kaifojām. Kaifojām par lielisko vietu, pat kolosālo atpūtu.

Bildes nekādas es nelikšu, bet uzreiz piedāvāšu apskatīt visu 360` tūrē: http://www.balticbeach.lv/lv/360-spa/

Manas bildes ir tālu no tā skaistuma, ko var parādīt šī tūre. Uzreiz var redzēt, ka vieta ir grezna un izsmalcināta. Protams, ka viss ir vērsts uz tūristiem (protams, ka no lielās kaimiņzemes), bet tas ir to vērts.

Plusi un mīnusi

+ greznais iekārtojums, kas ir pārdomāts līdz pašam sīkākajam sīkumam. Nav jāuztraucas par dvieļiem, par čībiņām, vari turp doties tikai ar peldkostīmu mugurā;

+ ja kādam cena (darba dienā 2h 25ls) liekas daudz, tad varu teikt, ka tas ir katra santīma vērts!

+ samērā mazā teritorijā (telpā) izvietotas četras pirtis, baseins, džakuzi, dušas utt, ir kaut kas! Noformējums lieliski parāda kā ar sīkām detaļām var panākt fantastisku efektu;

+ abi ar vīru bijām vienisprātis, ka droši var dāvināt kādam citam šādu atpūtu. Piem., kādā skaistā jubilejā vai pat kāzās. Fantastiska atpūta ir garantēta;

- Lai gan iepriekš biju lasījusi, ka katrs laiks ir individuāls un citi tur nebūs, realitātē bija mazliet savādāk. Neilgi pēc mums ieradās viesnīcas iemītnieki, kāds Vācu pāris (to varēja saprast pēc čībiņām) un vēl pēc stundas – 3 meitenes;

- Vienam tiešām tur nav ko darīt. To jau uzreiz sapratu, jo viena tak neplunčāšos, kopā tomēr ir jautrāk;

- Vairāk mīnusu nav! Jo to vienkārši nav!

 

Es vēlos teikt sirsnīgu PALDIES Māmiņu Klubam un Baltic Beach Hotel par iespēju piepildīt manu mazo sapnīti par SPA apmeklējumu! Paldies, jo tas bija fantastiski! Paldies arī meitenēm, kas mums visu izstāstīja, parādīja, palīdzēja un bija tik smaidīgas! Mēs abi ar vīru esam ļoti laimīgi, ka mums bija tāda iespēja tur pabūt!

 

Aab

aab aab 22. Jul 2013, 13:03 ievukitis

super!
man arī tā šķiet, ka ir grūti izstāstīt visu, kas un kā bija. bet jau skatoties video tūri sapratu, ka būs ļoti labi! tā jau izsaka visu.
mēs tiešām super atpūtāmies, izbaudījām visu piedāvājumu, tā, ka pēc tam pat nebija spēka staigāt pa Jūrmalu 😃 braucām pa taisno uz Rīgu ēst vakariņas 😃

aab aab 22. Jul 2013, 10:39 MiniAnna

nezinu vai visus interesē mega garš blogs, kurā ir šādi rakstīts "mēs gājām uz to un to pirti, tur nosēdējām 10 min, tad gājām uz dušu, tur noskalojāmies un devāmies tālāk uz to un to..."
piem man nepatīk, ka raksta līdz pēdējam sīkumam - bez maz wc apmeklējums arī iekļauts.