Modernā bizīšu pīšana: tiekamies 9.maija nodarbībā!

Modernā bizīšu pīšana: tiekamies 9.maija nodarbībā!

06. May 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau kopš seniem laikiem sievietes izdaiļojušas savus matus dažādos veidos - bijušas gan cirtas, gan dažādu krāsu mati, gan arī bizes!

PIESAKIES: Praktiska bižu pīšanas meistarklase>>

20150505112529-29500.jpg

Īpašu uzmanību pelnījušas tieši bizes šajā sakarā. Mūsdienās bizes piešķir sievišķīgu izsmalcinātību, kas nekad nezaudē aktualitāti, bet tieši otrādi - kļūst aizvien modernākas un stilīgākas. Bizes piešķir tēlam individualitāti, un, protams, arī īpašu šarmu, izteiksmīgumu.

Atliek vien saprast, kādas bizes un bizītes būs modē šajā gadā!

Nešaubīgs jaunās sezonas hīts ir noslēpumainā franču bize. Franču bize ir daudzslāņains, stilīgs matu pinums. Iespējamas ir dažādas, atšķirīgas variācijas, kas atšķiras viena no otras, bet ir arī kopīgas iezīmes pašā pīšanas tehnikā.

20150505112518-74300.jpg

Tāpat 2015.gadā modē ir "Asaciņas" bizītes, "Ūdenskritums" un dažādas citas interesantas bizes, ko var iemācīties pīt katra no jums!

Katra no jums var atrast arī savu iecienītāko bizīšu pīšanas tehniku, kas piestāvēs tieši jums. Veidu, kā pīt bizes, patiesībā, ir ļoti daudz. Viss atkarīgs no vēlmēm un fantāzijas.

Protams, ir gan sarežģītāki, gan vienkāršāki bizīšu pīšanas veidi. Lai nu kā, lai cik sarežģīta tev liktos bižu pīšana, pieliekot nedaudz pūles un pacietības, - un gatavs! Būsi īsts meistars!

PIESAKIES: Praktiska bižu pīšanas meistarklase>>