Catrice akcentē personību

Catrice akcentē personību

17. Aug 2016, 13:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Dekoratīvās kosmētikas zīmogs CATRICE, radod jauno rudens/ziemas kolekciju, iedvesmojies no aktualitātēm modes pasaulē, piedāvā košas uz izteiksmīgas krāsas, kas izceļ sievietes personību.

 

null

Acis

Mirdzošs dūmakaino acu grims dažādās nokrāsās tiek apvienots ar biezām, perfekti atdalītām skropstām. Līdzās maigiem pasteļtoņiem, acu ēnu paletē izceļas intensīvi zilais, piparmētru zaļais un elegantais zelta tonis. Šajā sezonā modē ir mākslīgās skropstas, kas kļuvis par ikdienas aksesuāru, ļaujot dažās sekundēs iegūt garākas un apjomīgākas skropstas.

Skopstu tuša € 4.69

Acu ēna € 4.19.

null

Mākslīgās skropstas € 4.19


Lūpas

CATRICE jaunās kolekcijas lūpu produkti balstīti uz matētu, vienlaikus mirdzošu efektu. Intensīvie krāsu pigmenti nodrošina košu un ilgnoturīgu efektu. Krēmīgā produktu tekstūra nesausina lūpas un ļauj tām izskatīties valdzinoši skaistām.

null

Lūpu zīmulis  € 5.19

Lūpu krāsa € 4.19

Lūpu krēms  € 3.59

 

Seja

Tīra un nevainojama āda ir  jebkura grima pamats. Izcila grima uzdevums ir pielāgoties sejai, kā “otrajai ādai”, nodrošinot kvalitatīvu tonālā līdzekļa klājumu. Veselīgam ādas mirdzumam piemērota īpaša, trīs toņu palete, kas atstaro gaismo, vienlaikos kopjot ādu, jo bagātināta ar E vitamīnu un jojobas eļļu.

null

HD Liquid Coverage tonālais krēms € 7.25

null

Deluxe Glow Highlighter € 4.69

 

Nagi

Melnais atgriežas. Ilgtnoturīga, spīdīga nagu lakas struktūra ir kā “mazā melnā kleitiņa” nagiem! Tā piedāvā lielisku klājumu un vienmērīgas krāsas rezultātu. Gandrīz melnā tekstūra pieejama četrās versijās – zaļā, zilā, violetā un sarkanā.

null

Nagu laka € 2.59

Jaunā kolekcija pieejama veikalos Drogas.

Teksts: Ageless.lv, Publicitātes foto>>