Annas Hotel un senatnīgās ainavas valdzinājums

Annas Hotel un senatnīgās ainavas valdzinājums

18. Apr 2016, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Par dzīvi Annās daudz rakstīts vēstures grāmatās jau sākot ar 18.gs. Arī šodien Annas muiža liek sajust to eleganci un greznību, kas ļauj sajusties dzīves lutinātam. Klēti, kas saglabājusies no senajiem laikiem, pagājušajā gadsimtā pārbūvēja par tautas namu, vēlāk par atpūtas bāzi. 2009. gadā to pilnībā atjaunoja un tagad te atrodas Annas Hotel.
 
Dabas veidotā reljefa dēļ trijos gadu simteņos gados ceļi nav mainījušies, vedot kalnā, kur skatam paveras senās muižas akmens drupas, un atjaunotā ēka viesnīcas statusā aicina, izmantojot modernās pasaules ērtības, sajust Annu senatnīgās ainavas valdzinājumu pavisam netālu no Siguldas.
 
Bez skaistās ainavas, Annas Hotel piedāvā arī visas iespējamās ērtības ģimenēm ar bērniem. Peldēšanas piederumi bērniem baseinā. SPA zonā ir arī pārtinamais galdiņs. Restorānā ir lacītes (priekšautiņi), vairāki bērnu krēsliņi, krāsojamās lapas un zīmuļi, kā arī bērnu ēdienkarte. Pavāri ļoti pretīmnākoši un ir gatavi pagatavot arī ēdienus, kas nav ēdienkartē. Viesnīcā pieejamas zīdaiņu gultiņas. Viesnīca piedāvā arī mazos halātiņus, bērnu ērtībai. Trešajā stāvā bērnu spēļu istaba un bērniem piemērotas labierīcības. Ir arī rotaļu laukums ārā. Ir pieejamas ragavas un slēpes ziemā. Vasarā riteņi un zvejošanas iespējas. Ir kino zāle. Apkalpojošais personāls ir ļoti draudzīgs un pretīmnākošs.
 
20160415090243-40316.jpg