Vingrot vienatnē ir grūtāk nekā ar kādu kopā!

Vingrot vienatnē ir grūtāk nekā ar kādu kopā!

24. May 2011, 17:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas visas sportotājas un vienkārši līdzjutējas!

 

Nu man aiz muguras ir jau 2 treniņu nedēļas Vivido Gym. Lai gan vairs tik ļoti nejūsmoju kā pirmajā nedēļā, jo treniņi nu ir daļa no manas ikdienas, es joprojām esmu apņēmības pilna sasniegt savu mērķi un jau pēc savām drēbēm sāku just, ka viss notiek :) Bet svara nomešana ir tikai daļa no mana plāna..Vēl svarīgāk man šķiet "sakārtot galvu" un domas. Patika šīs nedēļas konsultācija ar manu trenerīti Dairu un viņas ieteikums, ko varēsi lasīt zemāk kā šīs dienas padomu!

 

Es patiešām vairāk sāku sevi mīlēt! Un vai zināt?! Jau pāris reizes esmu bijusi patīkami pārsteigta, kad esmu satikusi pāris cilvēkus, ko kādu laiku neesmu redzējusi un pirmais, ko viņi saka: "Tu izskaties labāk! Tu izskaties savādāk!" Un man arī vienmēr ir lepna atbilde: "Jā, jo es sportoju:)"

 

Iepriekšējā nedēļā pabiju kāzās un arī tur mana pašpārliecinātība spraugtin spraucās laukā, jo es sāku sajust savu ķermeni!

 

Bet nu pie secinājumiem.. Tā kā iepriekšējās reizēs kaut kā vienmēr esmu veiksmīgi "izbraukusi" uz citu rēķina, t.i., vingrojusi vai nu ar manu trenerīti Dairu vai arī grupā, tad šajā nedēļā divas reizes vingroju viena... Un vai zināt? Noteikti vismaz sākumā ir vingrot kopā ar kādu, jo tad var vismaz pašpikot vingrinājumus, ko darīt uz stepa soliņa :) Vakar, kad biju uz treniņu, arī pāris nošpikoju no sievietes, kas nāk jau ilgāku laiku! Jā, droši vien, ka 6. vai 7.nedēļā man būs pilna galva ar vingrinājumiem, bet pagaidām man sāk aptrūkties idejas.

 

Esmu novērojusi, ka reizēs, kad vingroju kopā ar kādu, varu perfektāk izdarīt katru vingrojumu un ar katru smadzeņu šūnu tajā būt iekšā, bet, kad vingroju viena, daļa smadzeņu ir nodarbinātas ar domām par to, kādu vingrojumu izpildīšu nākamo. Vai ir kādas brīvprātīgās, kas vēlas nākt ar mani un manu meitiņu sportot nākamajā nedēļā :D?!

 

Gaidu ar nepacietību jau nākamās nedēļas treniņu, bet līdz tam aktīvi sportošu un atpūtīšos laukos kopā ar manu ģimeni!

 

Dienas ieteikums no trenerītes Dairas:

 

Vienmēr es sievietēm atgādinu: Ja sieviete nemīles sevi, tad arī apkārējie Tevi nemīlēs, jo cilvēks, kurš sevi mīl, izstaro arī uz ārpusi savu mīlestību, pabarojot apkārtējos!

Kristīne Damškalne, Māmiņu Klubs

Rīta vingrošana- enerģija visai dienai!

Svars sāk kristies!

Četri pakāpieni līdz sasniegumiem. Portāla redaktore turpina vingrot!

Vingrot? Jā, jāsāk tieši tagad!

 

1

05. Aug 2010, 13:27

Prieks par Tevi!!!
Paldies par padomiņu. es tagad vingroju mājās,
jo Rīga man par tālu vairākas reizes nedēļā...
vingroju no video pamācībām- tīri interesanti...😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 05. Aug 2010, 10:43

Un vispār, mans mērķis nav kādu kārdināt 😃 Gribu vnk padalīties ar savām sajūtām!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 05. Aug 2010, 10:42

Kāpēc atteikt 😀? Samenedžē un ej tad, kad mazā guļ 😀