Rīga Plaza darbību uzsāk Latvijā lielākais džungļu bērnu spēļu laukums

Rīga Plaza darbību uzsāk Latvijā lielākais džungļu bērnu spēļu laukums

22. Apr 2016, 09:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vakar, 21. aprīlī, modes un izklaides centrā Rīga Plaza tika atklāts Latvijā lielākais bērnu spēļu laukums, kura tematika ir džungļi. Kopējā spēļu laukuma platība ir 250 m2. Tas ir aprīkots ar modernām atrakcijām un izvietots vairākos līmeņos. Spēļu laukumā ir arī attīstošie rotaļu stendi.

Atklāšanas pasākumā piedalījās bērni no dažādiem bērnunamiem, skolām un arī sabiedrībā pazīstamas ģimenes. Ikvienam bija iespēja fotografēties kopā ar minioniem, našķoties ar cukurvati un bez maksas izmēģināt jauno atrakciju laukumu. Jaunais spēļu laukums tirdzniecības centrā ir ierīkots ar mērķi, lai radītu iespēju bērniem aktīvi pavadīt brīvo laiku. Tajā ir iespējams atstāt bērnus profesionālu darbinieku uzraudzībā. Atrakcijas ir piemērotas bērniem līdz desmit gadu vecumam. Spēļu laukuma trijos stāvos ir pieejami – 3 lielie slīdkalniņi, interaktīvais paklājs – klavieres, slepenas ejas un labirinti, četras gaisa pistoles ar bumbiņām, šļūcamās atrakcijas ar trosi, bumbiņbaseins, greizais spogulis, gumijas bumbas, dažādi klucīši un lielās puzles. Kopā laukuma ierīkošanas izmaksas ir ap 80 000 EUR.

„Pēc atklāšanas pasākuma redzam, cik ļoti bērniem patīk jaunais atrakciju laukums. Katrs bērns baudot tā aktivitātes var justies kā piedzīvojumu meklētājs, kas iepazīst džungļu brīnumus. Spēļu laukums tagad ir atvērts katru dienu un pieejams ikvienam bērnam,” informē spēļu laukuma Abrakadabra vadītāja Regīna Romanova.

Spēļu laukums apmeklētājiem būs atvērts no 23. aprīļa plkst. 13:00. Sākot ar sestdienu, tā darba laiki būs – darba dienās no plkst.12:00 līdz 21:00, brīvdienās no plkst.10:00 līdz 21:00.

Laukuma apmeklējums bērniem maksās: darba dienās 1 h – 3,50 EUR, pilnas dienas apmeklējums – 5,00 EUR, brīvdienās 1 h – 5,00 EUR, pilnas dienas apmeklējums – 7,00 EUR.