Jaunās Mὄller's želejas zivtiņas bērniem no 3 gadu vecuma

Jaunās Mὄller's želejas zivtiņas bērniem no 3 gadu vecuma

08. May 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šī gada garā ziema un gripa ir nogurdinājis gan mammas, gan mazuļus. Mēs gribam sniegt savam bērnam labāko, redzēt viņu laimīgu un veselu. Šai laikā, kad pavasaris nesteidzas lutināt ar silto pavasara saulīti, īpaša uzmanība jāvelta pilnvērtīgam uzturam, tai skaitā arī zivju vai zivju eļļas lietošanai. Tāpēc Māmiņu Klubs piedavā nostiprināt šajā pavasarī imunitāti un atgūt enerģiju ar Mӧller's Juniors - jauno un garšīgo zivju eļļu bērniem!

Kāpēc tieši zivju eļļa?

Kā zināms, zivis un zivju eļļa satur omega-3 nepiesātinātās taukskābes, ko organisms pats nespēj izstrādāt. Tās ir svarīgas nervu šūnu, acs tīklenes, sirds un smadzeņu pilnvērtīgai attīstībai. Pētījumi liecina, ka cilvēkiem, kas bērnībā lietojuši zivju eļļu, ir labāka atmiņa, labākas izrunas spējas, retāk ir uzmanības deficīta sindroms un dažādas hiperaktivitātes izpausmes.

Pasaulē veiktie pētījumi liecina, ka bērniem ar uzmanības deficītu ir samazināts zivīs esošo taukskābju omega-3 (īpaši DHS) līmenis asinīs un ka papildus omega-3 uzņemšana palīdz bērniem ar uzvedības un mācīšanās problēmām. 2008. gadā pētījumā Austrālijā pierādīts, ka bērniem, kas saņem omega-3 taukskābes, samazinās neuzmanība, hiperaktivitāte, nemierīgums un impulsīva uzvedība. Jo ilgāk bērni saņem šīs nepiesātinātās taukskābes, jo lielāks ir uzlabojums. Zivju eļļu ieteicams lietot jau mazuļiem no 4 nedēļu vecuma un tālāk visu turpmāko dzīvi. Nepieciešams vismaz 2 reizes nedēļā ēst treknas zivis vai regulāri papildus lietot zivju eļļas produktus, lai nodrošinātu organismu ar nepieciešamo daudzumu omega-3 (DHS), kas ir viens no galvenajiem smadzeņu uzbūves elementiem.

Zivju eļļas sastāvā ir vitamīns D3 dabīgā veidā. Vitamīns D3 vajadzīgs kaulu audu pareizai attīstībai, tas piedalās zobu veidošanās procesā, veido stipro imūno sistēmu.

Tomēr daži cilvēki nelieto veselīgos zivju eļļas produktus to specifisko eļļas īpašību un  garšas dēļ. Tāpēc ir izstrādāts jauns produkts - Möller’s Junior garšīgās Möller’s želejas zivtiņas- pilnvērtīgai bērna attīstībai.

Kas ir uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindroms?

Mazais aktīvists ne mirkli nevar nosēdēt mierā, neklausa mammas aizrādījumus, iejaucas vecāku sarunās. Vēlāk nespēj koncentrēties mācībām, pazaudē savas lietas, pieļauj neuzmanības kļūdas. Iespējams, ka bērnam ir uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindroms (UDHS), kas novērots apmēram 10% bērnu. Laicīgi nesaņemot vajadzīgo palīdzību, pamazām paliek sliktāk -  pusaudzis bieži gūst dažādas traumas, regulāri konfliktē ar vecākiem, skolotājiem un vienaudžiem, pārtrauc mācības vai paliek uz otru gadu, palielinās dažādu atkarību risks.

Kādas ir UDHS raksturīgākās pazīmes?

  • Uzmanības traucējumi - bērns ātri pārslēdzas no vienas nodarbes uz citu, nespēj pabeigt iesākto, bieži pieļauj neuzmanības kļūdas, neseko vecāku un skolotāju norādījumiem, darbojas haotiski, bieži pazaudē savas lietas, it kā dzird tikai to, ko grib, neiesaistās darbos, kas prasa pacietību, aizmāršīgs, ārējie apstākļi ātri novērš bērna uzmanību.
  • Hiperaktivitāte (pārmērīga aktivitāte) - bērns visu laiku ir kustībā, skraida apkārt vai kaut kur rāpjas, kad tas nav paredzēts, trokšņo, dīdās, grozās, nespēj noturēt rokas un kājas mierā, rada haosu ap sevi.
  • Impulsivitāte - bērns pārmērīgi daudz runā, bieži izsaka atbildes pirms jautājums izskanējis, pārtrauc citus, iejaucas citu darbos, runā, kad pats grib, ir grūtības ievērot rindas kārtību.

Garšīgās Möller’s želejas zivtiņas- pilnvērtīgai bērna attīstībai

20130405160759-94524.jpg

Möller’s Junior- košļājamās želejas zivtiņas ar augļu garšu? Izrādās, ka arī tāda var būt zivju eļļa!

Košļājamas želejas zivtiņas ar augļu garšu? Tās satur zivju izcelsmes dabīgas omega-3 nepiesātinātās taukskābes un D3 vitamīnu. Abas šīs vērtīgās vielas ir nepieciešamas cilvēka organismam, it sevišķi bērnam. Möller's Junior esošās dabīgās omega-3 nepiesātinātās taukskābes  ir  svarīgas nervu šūnu, redzes, sirds un smadzeņu pilnvērtīgai funkcijai.* D3 vitamīns vajadzīgs kaulu audu pareizai attīstībai, tas piedalās zobu veidošanās procesā, veicina normālu imūnsistēmas darbību. Möller's Junior ir augstākās kvalitātes produkts, kura ražošanā izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Jūsu mazajiem patiešām patiks šīs garšīgās želejas zivtiņas.

Paldies visiem, kas pieteicās testēšanai

Aicinājām pieteikties māmiņas, kuru mazuļi ir sasnieguši jau 3 gadu vecumu un viņas saņēma Mollers zivju eļļu vienam mēnesim.

Māmiņu Kluba redakcija izvēlējās 10 testētājus un tagad gaidīsim jūsu atsauksmes!

Atceries: piesakoties produktu testam, tu apņemies 2 nedēļu laikā no produkta saņemšanas, iesūtīt mums atsauksmi par savu testējamo produktu!

Māmiņu Klubs

ruta27 ruta27 26. Apr 2013, 09:28

kuri ir tie, kas teste so produktu😀

ruta27 ruta27 23. Apr 2013, 10:22

pieteicu savu meitinu, kurai jau ir nedaudz pari trijiem gadiniem😀

saulux10 saulux10 23. Apr 2013, 10:07

mēs labprāt izmēģinātu,bet 3 gadi būs 17 augustā.

princesemince princesemince 23. Apr 2013, 08:51

Lai arī ģimenē vairs nelietojam zivju eļļu, taču citu Omega-3 avotu, tomēr novērtēju, cik patiesībā liels ieguvums ir šī taukskābes klātbūtnei jebšu normas esamībai organismā. Pāris mēnešus kā cenšos saņemties uzrakstīt par šo, bet šī produktu testēšana vēl mazliet vairāk motivēja pastāstīt 😀

mamma27 mamma27 23. Apr 2013, 08:31

Mums kā reiz daktere ieteica lietot.😀