Māmiņu Kluba Labdarības Fonds lūdz ziedot mazajai Ancei - redzes un kustību atgūšanai!

29. Oct 2023, 16:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba TV raidījumā tikāmies ar mazās Ances ģimeni - audžuģimeni, kas meitenīti pieņēma pie sevis aprūpē jau no bēbīšu vecuma. Ances stāsts ir skaudrs ar to, ka pirmajā dzīves gadā bērns cieta no savas bioloģiskās mātes vardarbības un tika smagi traumēts.

Diemžēl, no gūtajām traumām (kratītā bērna sindroma, multipliem lūzumiem, tai skaitā - galvaskausa), mazā Ance ir ieguvusi ļoti nopietnus kustību traucējumus. Četrgadīgā Ance šobrīd ir kā dažus mēnešus vecs bērniņš. Konstatēts arī, ka meitenīte ir gandrīz akla.

Ivitas Krēvicas ģimenē, kurā aug un attīstās mazā Ance nu jau vairākus gadus, un, bez viņas kopā ir 9 bērni, tic un cer, ka Ancītei var palīdzēt. Līdz šim Ances rehabilitācijai ir izdarīts tik ļoti daudz. Ir veikta cilmes šūnu terapija, meitenīte ir regulārā rehabilitācijas programmā, bet tieši šobrīd ir nepieciešams līdzcilvēku atbalsts, lai Ance kaut nedaudz atgūtu redzi. Viņai ir jādodas uz ārvalstu klīniku, bet tam pirmajā posmā nepieciešami 3000 eiro.

Māmiņu Kluba Labdarības fonds līdz šim jau vairākiem bērniem ir palīdzējis ar ārstniecību ārvalstu klīnikās un ar sabiedrības palīdzību ir bijis iespējams segt ārstniecības izdevumus. Bērniem ir sākusies jauna dzīve un jaunas iespējas.

Lūdzam ziedot Ances veselībai Māmiņu Kluba Labdarības Fondā, lai jau novembrī meitenīte varētu doties uz jauno ārstēšanās posmu.

Ziedojums uz Māmiņu Kluba Labdarības Fonda kontu (*visi ziedojumi ar norādi - Ancei - aiziet tieši ārstēšanas nodrošināšanai):

MĀMIŅU KLUBA LABDARĪBAS FONDS Reģ.Nr. 40008273324
Ziedojumu konts: LV27UNLA0055000548342

Kontaktinformācija:
e-pasts: fonds@maminuklubs.lv Paldies! Kopā mēs varam!