KOMENTĀRU KONKURSS: Kurš no lupatiņiem tev patīk vislabāk?

KOMENTĀRU KONKURSS: Kurš no lupatiņiem tev patīk vislabāk?

11. May 2016, 12:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai esat jau pazīstami ar četriem lupatiņiem no populārās multfilmas "Lupatiņi"? Nu, protams, ka esat, kas gan tas par jautājumu?! Un vai zināt, ka kinoteātrī "Splendid Palace' tiks rīkota Ģimenes diena, kuras ietvaros varēs noskatīties dažādas multfilmu sērijas no “Atom Art”: “ Lupatiņi būvēja māju“, „ Lupatiņi veseļojās“, „ Lupatiņi kārtoja“, „ Lupatiņi slēpās“ (2015), „ Lupatiņi precējās“ (2014)? Tagad, kad esat izlasījuši, jūs jau to zināt!

Māmiņu Klubs aicina piedalīties vienkāršā komentāru konkursā ar iespēju laimēt ģimenes biļeti uz šo brīnišķīgo pasākumu!

 

Lai piedalītos biļešu izspēlē, uzrakstiet, kurš no multfilmas galvenajiem varoņiem jums un jūsu bērnam patīk vislabāk, divos vārdos aprakstiet, kāpēc jūsu izvēle ir tāda, un gaidiet līdz 13.maijam, kad pēc plkst. 12:00 izspēlēsim biļetes!

Konkurss spēkā līdz 13.maijam, plkst. 11:59!

VEIKSMI!

Animācijas filmiņas “Lupatiņi” paredzētas pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem, un to režisors ir Edmunds Jansons, scenāriju autore Inese Zandere, mākslinieks Reinis Pētersons un komponists Jēkabs Nīmanis. Filmiņas tapušas neatkarīgajā animācijas filmu studijā “Atom Art”, kura aizvadīto gadu laikā kļuvusi par vienu no vadošajiem animācijas filmu radītājiem Latvijā. Studijas veidotās filmas izrādītas vairāk nekā 100 starptautiskos bērnu filmu un īsfilmu festivālos visā pasaulē un saņēmušas daudzas godalgas, tajā skaitā par “Lupatiņu” filmiņām. Šobrīd studija aktīvi strādā pie jaunas bērnu īsfilmas “Bize un Neguļa”, kuras pirmizrāde plānota 2016. gada decembrī, kā arī pie pilnmetrāžas filmas “Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi”, kas iekļauta Latvijas 100 gades svinību programmā un uz ekrāniem nonāks 2018. gada rudenī.
gucci123 gucci123 13. May 2016, 11:05

Manam bērnam mīļākais varonis ir Lakatiņš, jo visticamāk radniecīgu dvēselīti tajā saskatījis. Manam puikam arī ir savs mīļākais Lakatiņš, kurš ir tikpat gaisīgs un labi attīstītu fantāziju kā "Lupatiņu" varonis!

11. May 2016, 14:07

KAĶIS!!! Jo dumiķīši paliek dumiķīši!😃

11. May 2016, 13:20

Manai vecākajai meitiņai vislabāk patīk Zeķīte. Laikam tāpēc, ka tā ir meitenīte 😉
Man pašai patīk lakatiņš, liekas smuks pēc dizaina 😀