Forum Cinemas ielūdz uz īpašo seansu ģimenēm muzikālajai multfilmai “Troļļi 3”

17. Oct 2023, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kinoteātrī Forum Cinemas 21. oktobrī plkst. 12:00 ar īpašu seansu lieliem un maziem skatītājiem tiks atzīmēta populārās animācijas filmu sērijas “Troļļi” 3. filmas nonākšana uz kino ekrāniem. Pirms došanās muzikālajā piedzīvojumā, skatītājus gaida aktivitātes, viktorīnas konkurss un balvas. Biļetes jau pārdošanā.

PĒRC BIĻETI ŠEIT->>>

Sākot ar 20. oktobri, uz lielajiem ekrāniem nonāk animācijas filma “Troļļi 3”, kas ir jaunākā daļa muzikālo filmiņu sērijā. Tam par godu kinoteātris Forum Cinemas 21. oktobrī rīko īpašo seansu ģimenēm. Pirms filmas apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs, to skaitā – viktorīnā par dziedošajiem Troļļu varoņiem. Zinošākos konkursa dalībniekus priecēs lieliskas balvas.

Filma “Troļļi 3” turpina iepriekš iepazīto varoņu stāstus.  Popija un Zars beidzot ir pāris, un kādu dienu viņa atklāj, ka Zaram ir slepena pagātne. Viņš savulaik dziedājis slavenajā grupā “BroZone” kopā ar saviem brāļiem. Tomēr grupa izjuka, kad Zars vēl bija mazs, un kopš tā laika brāļi nav tikušies. Taču, kad vienu no brāļiem muzikālo talantu dēļ nolaupa ļaunprātīgās popzvaigznes Venērs un Velveta, Popija un Zars dodas ceļā, lai palīdzētu. Tas būs stāsts par ģimenes atkalapvienošanos! 

Biļetes uz multfilmu “Troļļi 3” nopērkamas Forum Cinemas mobilajā lietotnē, forumcinemas.lv un kinoteātra biļešu kasēs.

PĒRC BIĻETI ŠEIT->>>