Trūkst zināšanu par podiņmācību un skumji sirsniņai!

Trūkst zināšanu par podiņmācību un skumji sirsniņai!

13. Oct 2011, 19:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laiks iet un nedēļas tāpat.. Pavisam nemanot jau ir  pienākusi un tūlīt jau  aizvadīta  trešā nedēļa. Šī bija gara un interesanta nedēļa.

 

Es ar  mazo peciņu  Keitu  nu jau  esam sagaidījušas yrešo  Adventi un tas man ir pats jaukākais laiks šajā gadā tas ir Adventes laiks. Manuprāt,  tas visiem cilvēkiem liek kaut kādā brīdī aizdomāties par visu.Arī man tas liek padomāt par tādām lietām, ko ikdienā neesmu spējīga domāt!!!Tāpat  arī  mēs jau cepam gardas piparkūkas, to smarža ir pārņēmusi arī  mūs abas. Cepot  prieki  ir ļoti lieli  un tad es tikai vēroju, kas nu izpaužas no  mazā cilvēciņa  ārā ;)

 

Man ir godīgi  jāsaka, ka man sniegs un ziema ne īpaši patīk, jo  tas sniega daudzums ir par daudz, vismaz pie mums šajā galā. Mājas pagalmu vēl iztīrām paši,  bet tālāk,  lai  izbrauktu no mājas mēs nevaram, jo ceļu netaisās neviens tīrīt...Tas mazliet sāk likties dīvaini, ka cilvēkus mēdz atdalīt  no  pasaules. Tāpat jūtos tagad es.

 

Arī nesen runāju ar  savu  otro pusīti,  kas nu  jau  prom ir labu  laiku. Vēl nav skaidrības, kad viņš būs mājās. Kā man  pateica, labākajā gadījumā pašos Ziemassvētkos vai  dienu  pirms tiem , bet var tā gadīties, ka nebūs  arī tajā datumā.. Tas man lika tā  mazliet  sirsniņai  paskumt. Viņiem tur decembrī  laika apstākļi ir  labi,   kā  vasarā,jo  ārā  viņiem katru  dienu  ir  kaut kur +25 lidz + 27 grādiem. Keita  jau arī ļoti skumst pēc tēta, sarunās jau  izskan mājas vārds...

 

Tāpat arī savu vārda dienu  nosvinēju labi  tikai tuvāko  ģimenes cilvēku lokā un vakara sarunās ar  vīrieti! Tāpat  arī  nesen mēs  bijām pie  manas mammas dzimšanas dienas svinībās... Tur arī  mums gāja savā ziņā labi un patīkams laiks tika pavadīts kopā.

 

Savā ziņā es meklēju padomus par  podiņiem,  bet  trūkst zināšanas, jo  vienu  brīdi  mums pods aizgāja ,tad kaut kas notika un negribas viņai  iet  vairs.Bet  sliktākais jau ir tas, ka viņa ejot gulēt  pati novelk autiņbiksītes un guļ bez tā,  kā arī  pēc tam slapina gultiņā..Kāpēc viņa to  dara, tas man nav skaidri zināms?!

 

Tā nu man arī pamazām ir jāgatavo mazajai tērpiņš uz pirmo lielo  koncertu viņai , kā arī pirmdien būs  pēdējais mēģinājums pirms koncertiņa un eglītes! Interese jau ir  liela par to,  kā tas nu viss izskatīsies kopumā ;) bet par to  noteikti pastāstīšu  nākošajā nedēļā, vai tā mums paskrēja vai  tomēr  vilkās.

 

Un vēlreiz liels paldies visām māmiņām, kas man raksta vēstules un kas ir kopā ar mani!