Adrianas tēta hobijs

Adrianas tēta hobijs

21. Feb 2011, 19:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēlos pastāstīt par mūsu tēta hobiju brīvajā laikā. Viņam ļoti patīk pagatavot daudz un dažādas lietas no koka. Mēs parasti nezinām, ko viņš gatavos, jo atnes mums tikai tad, kad ir jau gatavs.

 

Pirmā ļoti noderīgā un praktiskā lieta bija mazs galdiņš un krēsliņš Adrianai. Sākumā domājām pirkt atsevišķi veikalā, bet cenas tur bija diezgan augstas, tapēc tētis nolēma pagatavot pats savai meitiņai pārsteigumu. Tā tapa jauks galdiņš un krēsliņš, kur Adriana ēd brokastis, pusdienas vai vakariņas. Sanāca ieekonomēt naudiņu un par pašu taisīto lielāks prieks.

 

{smallpic:1}

{smallpic:2}

{smallpic:3}

 

 

 

Otra lieta, ko tētis pagatavoja ir mūsu dārzam vārtiņi, lai Adriana nevar izskriet ārā. Vārtiņi ir ar slēdzeni aizslēdzami un no iekšpuses ar krampīti – tā lai meitiņa nevar attaisīt un mēs varam strādāt pa dārzu un būt droši, ka mazā nekur neizmuks un dauzīsies tikai dārza teritorijā.

 

{smallpic:4}

 

Trešā tikpat noderīga lieta ir uztaisīta un uzstādīta omes dārzā – arī Adrianas drošībai! Tā ir sētiņa, ko tētis pats gatavoja un nokrāsoja smukā zaļā krāsā, lai saskaņotos ar dabu.

Omas dārzs un pagalms atrodas pie diezgan stāvas nogāzes un mazam bērnam tur ir viegli nokrist, visu laiku jāvedā pie rokas. Un tāpēc, lai mazā varētu droši spēlēties, tad šī sētiņa ļoti noder, kad atstājam mazo pie omes. Sētiņā ieklāts ir matracis un sedziņas, lai būtu mīksts un varētu sēdēt vai nosnausties.

 

{smallpic:5}

{smallpic:6}

{smallpic:7}

 

 

Šādi ir mūsu tēta darbiņi – noderīgi un praktiski!

 

Vai jūsu tētis arī kautko ir pagatavojis pats?

Sandra

13. May 2010, 11:58

Ilzel = Jā, omei ir diezgan liela kolekcija un tad Adriana tiek kārtīgi izspēlēties ar šīm mantām...")

12. May 2010, 23:07

Jā - mūsu tētis aizrāvies ar visādu lietu gatavošanu...

Ilžuk - tās mantas ir no omes krājumiem, jo sētiņa ir omes dārzā...")

Muuna Muuna 12. May 2010, 15:15

nu, malacis- tāds foršs tētis 😀