MARTA recepšu konkurss ir galā! Paldies visām par dalību!

MARTA recepšu konkurss ir galā! Paldies visām par dalību!

01. Apr 2016, 09:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens pavasara gaidās! Vai arī tev aizvien biežāk gribas savus mīļos pārsteigt ar kādu vēl nebijušu recepti? Ķeries pie jebkura recepšu žurnāla "Četras sezonas" un atrodi tur kaut ko, kas jūsu ģimenei būtu vispiemērotākais! Kāpēc? Tā tu ne tikai pārsteigsi savējos ar gardu maltīti! Bet vēl gribam teikt paldies, ka piedalījies recepšu konkursā, kurā varēja tikt pie lieliskas balvas!

Paldies jums visām!

Meklē jebkuru recepšu žurnālu "Četras sezonas", izvēlies kādu recepti, ko pagatavot, gatavošanas laikā nobildē šo žurnālu, kā arī recepti, un, protams, pati savu gatavošanas procesu un rezultātu! Būs interesanti, un, pats galvenais - garšīgi!

Balva

Jaunākā Signes Meirānes grāmata "Laiks gatavot"

20160301084502-51275.jpg

Grāmata ir bagāta ar Signes Meirānes brīnišķīgajām receptēm un izzinošajiem pieredzes stāstiem, Armanda Meirāna fantastiskajām bildēm un divu profesionālu ekspertu viedokļiem – izcilie vīnziņi Raimonds Tomsons un Andreass Larsons dalījās pieredzē, piemeklējot receptēm atbilstošākos dzērienus.

Signe Meirāne par ēdienu un visu, kas ar to saistīts, varētu runāt nepārtraukti. Vai tas būtu ceļojums, tikšanās ar draugiem vai pastaiga pa pilsētu, ēdiena tēma ir vienmēr aktuāla, interesanta un aizraujoša. Piecu pavārgrāmatu, tajā skaitā divu vēsturisku recepšu grāmatu «Mūsu Mantojums» autore, portāla un žurnāla «Četras Sezonas» galvenā redaktore un idejas autore kopā ar vīru Armandu, kustības «Jaunieši virtuvē» aizsācēja. Signe neuzskata ekoloģiskus produktus par ko ekskluzīvu, bet gan par pamatlietu, viņasprāt, vīna darīšana ir liela māksla, un viņa tic, ka mums ir jādzīvo ar ilgtspējīgu domāšanu.

Armands Meirāns ir ne tikai šīs grāmatas, bet arī daudzu citu fantastisku ēdienu fotogrāfiju autors, kurš ēdiena fotogrāfiju Latvijā pacēla jaunā līmenī, iedvesmojot ne vienu vien sekot viņa pēdās. Viņš ne tikai fotografē, bet burtiski izgaršo un izjūt katru bildi, saprotot, kas ēdienā ir svarīgs. Viens no «Četru Sezonu» dibinātājiem un māksliniekiem, kā arī piecu pavārgrāmatu bilžu autors. Un lielisks sourdough maizes cepējs.

Raimonds Tomsons. Ja tev nakts laikā būtu ārkārtas gadījums un kāds ar vīna tēmu saistīts jautājums, tad Raimonds būtu viens no tiem cilvēkiem, kam var droši zvanīt, zinot, ka viņš atradīs atbildi. Trīskārtējs Latvijas vīnziņu konkursa uzvarētājs, trīskārtējs Baltijas vīnziņu konkursa Vana Tallinn Grand Prix uzvarētājs un Champagne Sommeliér Trophée de Grand Jour de Champagne 2011 uzvarētājs. Vīnzinis, kurš iedvesmo un ar kuru kopā strādāt bija ne tikai liels gods, bet arī prieks un laime. Lielisks cilvēks un tētis.

Andreas Larsson runā septiņās valodās, gatavo lieliskas maltītes (kā nekā viņš ir bijis šefpavārs), spēlē ģitāru, var uzvarēt šaha spēlē, raksta lieliskus stāstus un ir paveicis to, kas izdevies tikai vēl 14 cilvēkiem, – ieguvis titulu Labākais vīnzinis pasaulē (2007. gadā). Hedoniska dzīvesstila piekritējs, dzīvi mīloša personība, kas izbauda katru mirkli. Šobrīd Andreass strādā pie savas pirmās pavārgrāmatas.

Jauno grāmatu «Laiks gatavot» meklē grāmatnīcās «Latvijas grāmata» («Globuss»), «Jānis Roze», «Zvaigzne ABC», «Valters un Rapa», kā arī veikalos «Maxima XXX» un «Maxima XX».

Balvu saņem -

mamma27

Napaleons no Četrām sezonām!

APSVEICAM! Raksti kristine@maminuklubs.lv par balvas saņemšanu!

Māmiņu Klubs

Konkurss notiek sadarbībā ar 

20160301111938-53757.jpg

mamma27 mamma27 01. Apr 2016, 10:13

Jēeeee!!!ĻOTI gribēju šo grāmatu!😉