Lielajā ģildē uzstāsies sakrālās mūzikas duets Mirabai Ceiba

14. May 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Pirmo reizi Rīgā 22.maijā Lielajā ģildē uzstāsies sakrālās mūzikas duets Mirabai Ceiba. Īpašais koncerta viesis būs multiinstrumentālists Bogdans Djureks.

Maiga un vienlaicīgi  visu uzmanību piesaistoša ir Mirabai Ceiba mūzika. Delikātas arfas un ģitāras skaņas kopā ar mīlestībā sasaistītām balsīm rada bagātīgas, pārpasaulīgas skaņu harmonijas. Mūziķu duets iemieso dziļu ticību mūzikas universālai valodai, kas apvieno visas  pasaules tautas, kultūras un tradīcijas, viņu koncerti ir svinības mieram, dzīves priekam un mīlestībai.

Mirabai Ceiba duets ir ģitārists, dziedātājs Markus Sieber un dziedātāja, arfiste Angelika Baumbach. Viņi nāk no dažādām pasaules daļām: Markus no Austrumvācijas, Angelika ir dzimusi Tusonā, Arizonā un uzaugusi mazā ciemā netālu no Meksikas, viņa ir meksikānietes un vācieša meita.

Angelika un Markus kopā ir iedibinājuši jaunu garīgās mūzikas stilu, kas ir apvienojis Gurmukti mantru no Kundalīni jogas tradīcijas un oriģinālas angļu un spāņu dziesmas, kā arī ir ietekmējies no Amerikas indiāņu mūzikas un skandina Rumi, Thich Nhat Hanh, Guru Nanak un Yogi Bhajan viedos vārdus. Mirabai Ceiba veido izsmalcinātu visu šo tradīciju un avotu apvienību, izpaužot savus skaņdarbus meistarīgi veidotos ierakstos. Un tā šī mūzika kļūst sajūtama kā  vienreizēja un bagātīga dāvana no Visuma. Koncertos Mirabai Ceiba iedvesmo klātesošos dziedāt kopā un izjust vienotības un beznosacījuma mīlestības garu.

Viņu mūzika nāk no tīras mīlestības un ticības telpas. Tā ir nomierinoša, mierpilna un ļoti meditatīva” - Deva Premal

Mirabai Ceiba ar savu mūziku pilnībā un bez pārdomām atdod sevi Augstākam garam. Viņi paņem mūs līdz šajā kaislīgajā dalīšanās ceļā, šajā dievišķajā realitātē, kur mēs visi tiecamies nokļūt.” - Snatam Kaur 
 
Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs vai internetā: ej.uz/mirabaiceiba