Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

Kas šonedēļ notiek Māmiņu Klubā? Afiša

14. Aug 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāku skolā

Ja kādreiz esi apsvērusi domu par dzemdībām ūdenī, bet pagaidām vēl šaubies, jo neesi atradusi atbildes uz visiem saistītajiem jautājumiem, 15.augustā nāc uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu, kur ūdensdzemdību speciāliste – vecmāte Aija Mikova lekcijā “Viss par ūdensdzemdībām” palīdzēs atrast atbildes.

15.augustā uz lekcijām gaidīs arī psiholoģe un krūtsēdināšanas speciāliste Diāna Zande. Vēl ir pāris brīvas vietiņas un vari pieteikties uz šādām nodarbībām:

Nav šaubu, ka lieliski izskatīties vēlas arī topošās un jaunās māmiņas, tāpēc pie mums Vecāku skolā Tev ir iespēja apmeklēt arī vaksāciju. Meistarīgā kosmētiķe Iveta Liberte vaksācijas procesu veiks saudzīgi un arī pastāstīs par ādas kopšanu pēc vaksācijas.

Ja gan Tev, gan mazulim tuva ir mūzika, 17.augustā nāciet kopā uz izglītojošo tikšanos māmiņām un bērniem vecumā no 1,5 līdz 3 gadiem – “Mūzika kopā ar mammu”! Nodarbības vada muzikālā pedagoģe Aļona Isakova. Nodarbībās attīstīsiet bērniņa muzikālo dzirdi un ritma izjūtu, gan iedziedāsiet, gan stāstīsiet pasaciņas un dzejolīšus, spēlēsiet dažādus mūzikas instrumentus, improvizēsiet... Un vēl, un vēl. Mūzikas būs daudz, daudz, daudz!

Mazuļi, protams, savā attīstībā nestāv uz vietas. Viņi aug un attīstās ar katru minūti, tāpēc izmanto iespēju 18.augustā apmeklēt fizioterapeites Klaudijas Hēlas praktisko nodarbību “Mācāmies pareizi sēdēt, rāpot un staigāt”. Uz nodarbību gaidīsim Tevi kopā ar mazuli, un tajā varēsi uzzināt, kā palīdzēt mazulim pareizi attīstīties, kādas ir galvenās vecāku kļūdas, veicinot mazuļa attīstību un saņemsiet atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem.

20.augustā Tevi kopā ar visu ģimeni aicinām uz jautrošanos un ballēšanos Māmiņu Kluba vasaras noslēguma un jaunās sezonas atklāšanas ballītē Semarah Hotels Lielupe. No plkst. 11.00 līdz pat plkst. 15.00 jūs sagaida peldēšanas apmācības mazuļiem un bērniem, nodarbības ar fizioterapeitu, jogas nodarbības, dažādas meistarklases, lekcijas un degustācijas. Būs arī konkursi, pārsteigumi un spēles. Ja vēl neesi pieteikusies, tad dari to tagad, jo pasākums ir BEZ MAKSAS!

Portālā

Mēs ar lielu nepacietību gaidām jau pieminēto Kids Summer Pool Party, jo zinām, ka pasākums būs jautrs un izdevies, tāpēc noteikti nāc kopā ar ģimeni. Darāmo un saistošas nodarbes sev atradīs gan lieli, gan mazi!

Taču kas Tevi šonedēļ sagaida Māmiņu Kluba portālā? Mēs Tev stāstīsim par bērniņu pēdiņu masāžu ar dabas materiāliem, kopīgi apgleznosim akmentiņus un iepazīsim Valdorpedagoģijas un Montessori rotaļlietas. Šīs ir vien dažas no šonedēļ aktuālajām tēmām, tāpēc gaidīts viesis portālā būsi katru dienu.

Neiztrūkstoši ir arī Māmiņu Kluba konkursi. Šonedēļ jaunos konkursos aicināsim piedalīties ikvienu, kurš kaut reizi ir pats savām rokām izgatavojis kādu rotaļlietu, kā arī vecākus, kuru bērniem patīk zīmēt.

Lūk, kādi konkursi ir aktuāli Māmiņu Klubā:

Māmiņu Klubs Tev - katru dienu!

20170616074346-16326.jpg