Sveicam Zinību dienā! Lai veiksmīgs mācību gads!

Sveicam Zinību dienā! Lai veiksmīgs mācību gads!

24. Mar 2010, 17:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šurp, grāmatas, uz skolu,
Es būšu teicamnieks!
Tad māmiņai un tētiņam
Un Dzimtenei būs prieks!


Šodien Zinību diena un arī Māmiņu Klubs sveic gan mazus, gan lielus skolēnus, kas uzsākuši vai atsākuši skolas gaitas! Daudziem bērniem tas ir kārtējais pakāpiens zinību kalnā, bet daudziem tas ir tikai ceļa sākums.

 

Māmiņu Klubs skolēniem novēl centību, izturību, neatlaidību, veiksmīgi pacietību, mērķtiecību, labas sekmes, vēlmi darboties šajā garajā un interesantajā ceļā. Vecākiem vēlam pacietību un daudz prieka par bērnu sasniegumiem. Skolotājiem vēlam radošus panākumus, talantīgus mācekļus un laimi ģimenēs.

 

Lai veiksmīgs visiem mācību gads!

 

 

Iesūti 1.septembra fotoreportāžu un laimē balvu no SEB bankas!

Māmiņu Klubs un SEB banka aicina visus piedalīties piedalīties 1.septembra fotoblogu konkursā! Fotogrāfējiet, kā gatavojoties Zinību dienai, kā dodas uz skolu vai bērnudārzu un dalieties iespaidos un emocijās par 1.septembri!

 

Konkurss 1.septembra gaidās: Kāda bija tava pirmā skolas diena?

Šī konkursa ietvaros vēlamies uzzināt, kāda bija tava pirmā skolas diena, ko tajā piedzīvoji, kādas sajūtas tevi pārņēma, ieejot klasē, pilnā ar citiem vienaudžiem. Kāda, galu galā, bija tava klases audzinātāja un kāds iespaids par skolu kopumā tev radās svinīgajā 1.septembrī laikā, kad skolas gaitas uzsāki tu!

 

Ieraksti arī Tu savu novēlējumu citiem bērniem un vecākiem!

 

Raksti novēlējumus tepat komentāros vai arī iesūti ziņu šeit un sveic arī pārējos 1.septembrī!

 

Māmiņu Klubs