Mīļojiet savu mazuli!

Mīļojiet savu mazuli!

28. Jun 2011, 20:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Daudz mīļojiet savu mazuli! Neklausieties vecmāmiņu, kaimiņtantu un savu mammu audzinošajos tekstos par to, ka mazuli var izlutināt, ņemot rokās! Ņemiet mazuli sev blakus naktī, ja jums tā patīk un jūtat, ka tā vajag darīt, jo nav izlutinātu mazuļi, bet ir mīlēti un ĻOTI mīlēti mazuļi. Bērni taču aug TIK ātri!

 

Alise

Iesūti savu dienas padomu, norādot DIENAS PADOMS, šeit!

30. Aug 2010, 10:59

Es arī meituku bēbīša vecumā daudz turēju pa rokām, apmīļoju, glāstīju, neklausoties gudro omīšu pārmetumos un piezīmēs, ka bērnu izlutinās un ko tik vēl ne. Rezultātā ir izaugusi ļoti smaidīga, droša, pozitīvi komunikabla un mīļa meitene, kas joprojām ļoti labprāt atnāk pie manis, lai samīļotu un pateiktu - "Mammīt, es tevi ļoti mīļu, visu mūžu" 😀)
Lieki piebilst, ka man tāda kontakta ar mammu vai vecmammu nav, jo audzināšana bija pēc citiem principiem.

29. Aug 2010, 12:37

Es itkā cenšos likt meitiņu savā gultiņā un viņa arī neprotestē, bet dažkārt naktī, kad pabaroju, mazā iemieg, neceļu atpakaļ gultiņā un nejau tādēļ, ka būtu slinkums utt., bet tādēļ, ka ir tik laba sajūta, kad mazais cilvēciņš čuč tik mīļi pieglaudies Tev.

29. Aug 2010, 11:12

Mīļot jā , bet savā gultā ņemt nē!!! Jā mums tā ir ērtāk, bet mazulim vajag gulēt savā gultiņā. Vismaz censties priekš mazulīša- nevis atvieglot sev ikdienu. Jo redziet mums tā ir ērtāk. Vēlāk atkal bērniņš jāmoka un jāradina, ka vecāku gultā vairs gulēšanas nebūs☹( 😥