Kā nogriezt matus

Kā nogriezt matus

14. Jun 2011, 23:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu mazulis īpašu uzmanību pievērš gan šķērēm, gan matu mašīnītei, tāpēc matu griešana sagādā īpašas grūtības.

 

Ko darām? Mazo pēc vannas ar slapjiem matiem tur mammai klēpī un kaujas gatavībā rozetē iespraustu matu griežamo mašīnīti vai šķēres. Tētis ir jau ieņēmis zemo startu ar putekļu sūcēju vai kādu citu rūcošu vai interesantu ierīci (noderēs arī virtuves kombains, sulu spiede u.c. aizraujošas rotaļlietas). Kamēr tētis akrobātiski manevrē pa istabu ar putekļu sūcēju rokās, novērš mazā uzmanību, veiksmīgi tiekam galā ar frizūru. Grūts, bet panākumiem bagāts darbiņš.

20. Aug 2010, 18:58

riktīg sasmaidījos par šito ------> "Kamēr tētis akrobātiski manevrē pa istabu ar putekļu sūcēju rokās, novērš mazā uzmanību, veiksmīgi tiekam galā ar frizūru."

mums tikai 3 mēneši, bet izskatās, ka mati aug ļoooti labi. nez kā mums ies ar griešanu. gaidu ar nepacietību.

taschinka taschinka 20. Aug 2010, 13:43

aniya
nav ta,ka var sarunat vai ko piesolit.Dels saka 2,6 gadu vecuma izradit nepatiku un bailes no matu griesanas.Nepiekrita ne pa ko.Solijam saldumus,mantas,visu ko vien velas,bet vins pateica,ka nevajag.Delam matus griezu tikai un vienigi ar skerem,jo no masinites baidas.Pirmo reizi saku griezt 1,3 gadu vecuma un lidz pat sim bridim,2,10 gadi griezu ar skerem.
Katram bernam jamekle sava pieeja.

taschinka taschinka 20. Aug 2010, 10:12

Domaju,ka maziem berniem labak tomer ar skerem griezt.

20. Aug 2010, 09:07

Manam bērnam ir 1,4 un arī nepatīk putekļusūcējs un līdzīgas skaņas, tā, ka šis ieteikums mums nestrādā☹

taschinka taschinka 20. Aug 2010, 08:14

Manam delam pietika tik ieraudzit skeres vai masiniti,ka jau bija blausana,kur nu vel sadzirdet.Ipasu sajusmu ari nezirada par puteklusuceju.Sadi var varbut meginat mazinus piemanit pec gadina,bet pec 2 gadu vecuma diez vai.