VISS par strijām grūtniecības laikā un pēc dzemdībām

VISS par strijām grūtniecības laikā un pēc dzemdībām

28. Aug 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Strijas - no tām baidās, tās neviens nemīl, un no tām visi cenšas tikt vaļā. Kā to lai izdara? Vai tas vispār ir iespējams? Lasiet un uzzināsiet!

Kā izvairīties no strijām: speciālistu ieteikumi

Grūtniecības laikā sievietes organisma izmaiņu rezultātā parādās iespējamība, ka parādīsies arī strijas. Mēģināsim tikt skaidrībā, kas tās tādas ir, kā ar tām cīnīties, un kā, iespējams, izvairīties. Padomus sniedz Estētikas klinikas "Veselības centrs 4" ārsti - dermatoloģe Vita Priedīte, dermatologs Raimonds Karls un kosmetoloģe Olga Petrikova.

Kā efektīvi cīnīties pret strijām?

Ieskaties, ko piedāvā dermokosmētikas zīmola Lierac Phytolastil pretstriju produkti un  uzzini, kā iegūt skaistu, slaidu augumu un gludu ādu, pēc bērniņa piedzimšanas.

Speciālisti saka, ka striju veidošanās atkarīga no daudz un dažādiem faktoriem: no iedzimtības, individuālas ādas elastības un svara pieauguma dinamikas. Ir māmiņas, kurām strijas neveidojas, tomēr tie ir izņēmumi. Lasi vairāk>>

Vēdera masāža un ēterisko eļļu lietošana grūtniecības laikā

Vai zināji, ka eļļas var palīdzēt izvairīties no strijām grūtniecības laikā? Un tas vēl nav viss - tās var palīdzēt izvairīties arī no sliktas dūšas un pat tūskas!

Vairumā gadījumu ētereļļas drīkst lietot grūtniecības laikā, ja tās tiek lietotas saprātīgās devās, atbilstoši lietošanas instrukcijai. Uzzini vairāk>>

Vai iespējams novērst sen veidojušās strijas?

Kā parūpēties par ķermeņa ādu, iestājoties nākamajai grūtniecībai, ja iepriekšējā uz ķermeņa atstājusi paliekošas strijas? Konsultē Māmiņu Kluba eksperte, „Veselības Centra 4” dermatoloģe Līga Jacēviča.

Ko darīt ar ādu pēc dzemdībām?

Ja āda grūtniecības laikā nav bijusi gana elastīga, veidojušās strijas un plīsumi, bijis liels svara pieaugums vai straujš kritums un liekās ādas apjoms patiešām ir liels un bojāti saistaudi, tad ar fiziskajām aktivitātēm vien nepietiks. Uzzini vairāk>>

Ķermenis un āda grūtniecības laikā

Viena no izplatītākajām ķermeņa estētikas problēmām grūtniecības laikā ir strijas, kas visbiežāk parādās pēdējā grūtniecības trimestrī, bērniņam strauji pieaugot un palielinoties krūšu dziedzeriem. Turklāt striju veidošanos nosaka ādas elasticitāte un dažādi ārējās vides faktori - pati grūtniecības norise, hormonālie faktori, svara pieaugums, fiziskā aktivitāte, ādas kopšana ikdienā un visbeidzot- ģenētika. Uzzini vairāk>>

Pretstriju profilakse grūtniecēm

Gaidot bērniņu, krūtis piebriest un uz tām var veidoties strijas. Kā pareizi kopt krūšu ādu, jautājām Wellslim centra kosmetoloģei Ievai Gulbei.

VIDEO: Kā efektīvi cīnīties ar strijām

Tā sajūta gaidību laikā, kad puncis sāk augt ir ļoti patīkama, jo mēs apzināmies, ka būsim māmiņas. Taču mēs nedrīkstam aizmirst rūpēties par savu ādu, jo augot puncim, var veidoties strijas. Noskaties video un uzzini vairāk par striju veidošanos grūtniecības laikā!

MĀMIŅU KLUBA MĀMIŅU

PERSONĪGĀ PIEREDZE

Kā efektīvi izvairīties no strijām pirms un pēc dzemdībām! Pārbaudīta kvalitāte!

20140804175347-32092.jpg

SOS! Strijas..

Māmiņu Klubs