Ziema - roku ādas izturības pārbaudījums

Ziema - roku ādas izturības pārbaudījums

20. Dec 2013, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Praktiski katra sieviete ziemā saskaras ar dažādiem roku ādas bojājumiem. Bieži novērojams ir ādas sausums, apsārtums, āda mēdz sprēgāt, var parādīties mikroplaisas.

Un cik skaisti gan izskatās veselas un aprūpētas rociņas! Lai saglabātu šo skaistumu arī ziemā, nepieciešama kompleksā pieeja.

Lūk, ko vari darīt arī tu:

  • Aukstā laikā neaizmirsti par cimdiem, temperatūras maiņa - no istabas temperatūras izejot ārā, var radīt ādas sausumu un sprēgāšanu.
  • Katru reizi pēc roku mazgāšanas, iezied tās ar krēmu, kas mitrina un baro roku ādu.
  • Izvēlies krēmu, kura sastāvā ir E vitamīns, tas ir antioksidants, kas pasargā organismu no brīvo radikāļu kaitīgās iedarbības, un tāpat āda tiek barota un arī ādas aizsargspējas stresa situācijās ir formā.
  • Pirms miega, iezied rokas ar krēmu, veic roku un pirkstu masāžu.
  • Lai rokas būtu maigas un mīkstas, vari rokas vannot olīveļļā.
  • Tāpat tu vari veikt arī roku masāžu, ieziežot rokas biezā kārtā ar krēmu, apļveida kustībām masējot katru pirkstu. Pēc tam uzvelc kokvilnas cimdiņus. Paturi masku 20 minūtes, novelc cimdus un krēma pārpalikumus notīri ar salvetīti.

Rūpējoties par savām rokām, neaizmirsti tās aizsargāt un palutināt, un te tev vienmēr palīdzēs Altermed Pantenol forte 2% roku krēms. Tas pasargā un atjauno roku ādu, tā sastāvā ir D-pantenols, alantoīns, E vitamīns un avokado eļļa.

20131211153000-27870.jpg