VIDEOieteikumi: Kā izvēlēties pirmo karotīti bēbītim

16. Jan 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazulīša pirmais piebarojums, tas ir nopietns notikums ikvienas jaunās māmiņas un arī bērniņa dzīvē – ar ko sākt, kā un ko gatavot, cik daudz – šie ir jautājumi, uz kuriem vēlas saņemt atbildes katra jaunā māmiņa, jo īpši tad, ja pirmais piebarojums jāpiedāvā savam pirmdzimtajam. Tāpēc Māmiņu kluba Vecāku skolā psiholoģe un zīdīšanas konsultante Diāna Zande tiekas ar vecākiem nodarbībās, kurās var uzzināt šo vērtīgo informāciju un reizē arī uzdot visus savus jautājumus.

Skaties VIDEO un:

  • uzzini, kas nodarbībās par mazuļu pirmo piebarojumu tiek stāstīts vecākiem, ko tajās var uzzināt, un kā sākas ēšanas paradumi bērniem
  • iepazīsties ar māmiņu Ingu un meitiņu Melāniju, lai atrastu kopīgi īsto karotīti pirmajam piebarojumam
  • iepazīsties ar dažādām mazuļu piebarojuma karotītēm un uzzini par to atšķirīgajām īpašībām vairāk

 

Mēs apskatījām tikai daļu no veikalu plauktos atrodamajām karotītēm, ja ir vēlme, droši var turpināt mūsu aizsākto testu un pastāstīt par saviem atklājumiem citām māmiņām. Taču svarīgi paturēt prātā, ka ne jau karotīte būs tā, kas noteiks to, cik ļoti mazulim garšos tas, ko mēs viņam piedāvājam, daudz svarīgāka ir mūsu mīlestība, kuru ieliksim bērniņam gatavotajā ēdienānā un pārliecība, ka tieši šāds pirmā piebarojuma veids būs īstais mūsu mazulim.

Gardas maltītes vēlot,

Māmiņu Klubs

MAZUĻA ĒDINĀŠANAS LEKCIJA MĀMIŅU KLUBĀ KOPĀ AR DIĀNU ZANDI: PIESAKIES ŠEIT->>>

CITĀDA MAZUĻA ĒDINĀŠANA: BĒRNA VADĪTĀ ĒŠANA KOPĀ AR FIZIOTERAPEITI KLAUDIJU HĒLU->>> 


Kā Tu izvēlējies sava mazulīša pirmo karotīti?

Eksperts

Diāna Zande

Kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite, psiholoģe
Diāna Zande Vecāku skolā