VIDEO: Gatavojam patiešām gardas, vienkāršas maltītes bērnam kopā ar Signi Meirāni

15. Dec 2015, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņš pirmo piebarojumu mēs piedāvājam aptuveni sešu līdz astoņu mēnešu vecumā – kāda māmiņa izvēlas gatavot biezeņus, kādai tuvāka ir bērna vadītās ēšanas filosofija, lai kā arī nebūtu, idejas, ko celt galdā mazajiem ēdājiem, nepieciešamas mums visām. Un kurš gan varētu padalīties ar radošām receptēm, ja ne kāda māmiņa, kuras lielākā aizraušanās un sirdsdarbs ir kulinārija, tāpēc kopā ar mazā Anrija māmiņu Ivetu apciemojām vairāku pavārgrāmatu autori Signi Meirāni viņas virtuvē un kopā atklājām jaunas receptes mazuļiem.

Anrija māmiņa Iveta saka, ka viņas desmit mēnešu vecā dēlēna ēdienkarte esot salīdiznoši garlaicīga – ir iepazīti dārzenīši, arī kāds auglis, taču nekādus īpaši radošus garšu savienojumus vai garšvielas puisēns vēl nav baudījis.

Skaties VIDEO un:

  • satiec žurnāla un interneta portāla “Četras sezonas” galveno redaktori Signi Meirāni, kas pastāstīs par dažādām produktu kombinācijām
  • uzzini, kā pareizi izvēlēties garšvielas bērna ēdienam
  • saņemsi arī atgādinājumus par dažiem aizmirstiem pārtikas produktiem un dārzeņiem
  • uzzināsi arī vairāk par olīveļļas lietošanu bērna ēdienu gatavošanā
  • saņemsi ieteikumus bērnu biezeņu un saldo ēdienu gatavošanā

Jo ātrāk mēs sāksim radināt bērnu pie garšām, kuras esam iecienījuši paši, jo vieglāk turpmāk būs gatavot maltītes, vairs nevajadzēs gatavot vairākus ēdienus, jo bērns atsakās ēst noteiktus produktus. Tāpēc būsim radošas virtuvē, meklēsim jaunus garšu savienojumus un droši tos piedāvāsim saviem mazajiem.

Māmiņu Klubs

www.stollar.eu

20151214104025-60358.jpg