VIDEO: Huggies® Brīnumu istabas 3.sērija: kā attīstās 8 līdz 12 mēnešus veci mazuļi

10. Nov 2014, 06:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Novembri Māmiņu Klubā esam nolēmuši dēvēt par attīstības mēnesi, kura laikā uzzināsim daudz vērtīga par to, kā bērni attīstās un kā ar rotaļu palīdzību mēs varam palīdzēt bērniem apgūt jaunas prasmes. Stāstu sērijā "Brīnumu istaba" mēs ne tikai uzzinām par to, ko bērniņš piedzīvo noteiktā vecumposmā, mēs iepazīstam bērnus, kuru vecāki ir pratuši pamanīt viņu talantus.

Skaties VIDEO un:

  • iepazīsties ar astoņgadīgo Domeniku Nikiju, kas nodarbojas ar mākslas vingrošanu 6 reizes nedēļā. Uzzini vairāk par viņas aizraušanos, kas nu jau ir viņas dzīves neatņemama sastāvdaļa!
  • iepazīsties ar mākslas vingrošanas treneri Vitu Mikitanovu un uzzini vairāk par bērnu talantiem un to, kā un kad pamanīt bērna talantu mākslas vingrošanā
  • uzzini, kāda nozīme bērniņa nākotnes talantu attīstībā ir viņa attīstības veicināšanā jau no pirmajām dzīves dienām
  • iepazīsti 8-12 mēnešus veco mazuļu pasauli, uzzini, kā viņiem palīdzēt augt un attīstīties nepiespiestā veidā izmantojot vidi, kas viņus veicinātu darboties un rotaļāties

Atceries:

Nepārblīvējam savu dzīves telpu ar bērna rotaļlietām, jo ne jau rotaļlietu daudzumā slēpjas bērna vēlme spēlēties. Un mēģinām nejaukties bērna rotaļu pasaulē, atceramies, ka esam novērotāji, kuri uztur bērna vidē kārtību. Mūsu pārlieku lielā vēlme ar bērnu spēlēties pārvēršas mūsu, nevis bērna rotaļās. Ļausim mazajam pašam izbaudīt savu Brīnumu istabu!

Būsim kopā!

Māmiņu Klubs

 

20141023105455-30343.jpg