Vecākus aicina uz bezmaksas nodarbībām par bērna nēsāšanu slingā

Vecākus aicina uz bezmaksas nodarbībām par bērna nēsāšanu slingā

05. Oct 2016, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

No 5. līdz 10. oktobrim Latvijā astoto reizi atzīmēs Starptautisko Slingošanas nedēļu, kurai šogad dots nosaukums “Labākā vieta mājā!”. To ik gadu atzīmē visā pasaulē, lai dalītos pieredzē par drošu mazuļa nēsāšanu slingā jeb lakatā saskaņā ar bērna attīstību dažādos vecumposmos.

“Šogad Starptautiskās Slingošanas nedēļas tēma ir “Labākā vieta mājā”, tāpēc aicinām gan topošos, gan esošos vecākus šajā nedēļā izmantot mūsu bezmaksas nodarbību piedāvajumu un uzzināt visu par ergonomisku palīgierīču priekšrocībām, ietekmi uz mazuļa attīstību un vecāku muguras veselību, nēsājot bērnu.,” stāsta bērnu nēsāšanas un zīdīšanas konsultante, manislingi.lv idejas autore Evita Žvagiņa-Jākobsone.

20161004112811-87484.jpg

Daudzviet Latvijā jaunajiem un topošajiem vecākiem būs iespēja apmeklēt bezmaksas nodarbības par anatomiski un psiholoģiski drošu bērna nēsāšanu rokās un lakatā – Rīgā, Mārupē, Bauskā, Talsos, Kuldīgā, Tukumā,, Dobelē, Saldū un Jēkabpilī.

Slingošanas nedēļas ietvaros ManiSlingi.lv piedāvā 10% atlaidi visiem pirkumiem interneta veikalā un dāvanas visiem pircējiem ManiSlingi veikalā Nometņu ielā 7.

Visi “Slingošanas nedēļas 2016” pasākumi ir bez maksas vai par ziedojumiem.

Slingošanas nedēļas pasākumus Latvijā rīko „ManiSlingi” (www.manislingi.lv).

Atbalsta: “Ģimenes studija” Bauskā; Kuldīgas sociālais dienests; “Sajūtu lāde” Tukumā; Dobeles Jaunatnes iniciatīvu un veselības centrs; Saldus sociālais dienests; Bērnu attīstības un atpūtas centrs "PALLA" Jēkabpilī, Mammu Pitstops Mārupē