Vecākiem un bērniem draudzīgāko lielveikalu rotaļu istabu TOP5

Vecākiem un bērniem draudzīgāko lielveikalu rotaļu istabu TOP5

17. Mar 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirms kāda laika aicinājām vecākus piedalīties īpašā aptaujā ar mērķi noskaidrot vecākiem ar bērniem draudzīgās vietas. Šajā reizē pastāstīsim par rotaļu istabām, kurās vecāki iesaka ļaut padzīvoties bērniem, kamēr paši ļaujaties iepirkšanās priekiem lielveikalos.

Bērniem draudzīgāko lielveikalu rotaļu istabu TOP5:

  1. t/p "Alfa" rotaļu istaba
  2. t/c "Domina" rotaļu istaba
  3. t/c "Galleria Riga" telpās izvietotais "Jampadracis"
  4. modes un izklaides centrā "Riga Plaza" izvietotā rotaļu istaba 
  5. t/c "Spice" bērnu laukums - pilsētiņa

Vecāki ar prieku apvieno iepirkšanos ar izklaidi, atpūtu bērniem. Protams, tas nenotiek katru reizi, dodoties iepirkties, un tomēr - ja reizi pa reizei var apvienot, vecāki ir priecīgi, un bērni arī.

Galvenais, kas vecākiem ir svarīgi vietā, kur bērns paliek bez viņiem, citu cilvēku uzraudzībā, ir tas, lai bērni tiešām tiktu pieskatīti, un lai rotaļu vieta būtu bērniem droša. Kā mīnusu, vecāki min pakalpojuma dārdzību ,jo, ja ģimenē aug vairāki bērni, vecāki tomēr visbiežāk atsakās no šādu istabu apmeklēšanas.

Svarīgi, lai rotaļistabā būtu dažāda vecuma bērniem pieejamas izklaides, rotaļlietas, kas tomēr regulāri tiek uzturētas labā darba kārtībā un tīrībā.

Vēl vecāki uzsver, ka vislabākā pieredze vienmēr ir vietās, kurās ir pozitīva attieksme pret bērniem, un ar katru bērnu personāls, kas viņu pieskata, arī aprunājas, neatstājot nevienu bērnu novārtā.

Māmiņu Klubs

20150209154933-82746.jpg