Vai arī tavā mājas aptieciņā ir Sudocrem?

Vai arī tavā mājas aptieciņā ir Sudocrem?

17. Mar 2017, 18:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Viens no popuārākajiem ādas kopšanas līdzekļiem autiņbiksīšu zonā katras māmiņas aptieciņā noteikti ir tāds, kas satur cinku. Kāpēc tā? Par to vairāk uzzinājam Māmiņu Kluba ONLINE TV ietvaros, kur pieredzē dalījās Martas māmiņa Santa. Tāpat arī sapratīsi, cik liela nozīme ir mazuļa gaisa peldēm, un kāpēc tādas vispār ir vajadzīgas.

20170320133928-49034.jpg

Sudocream var lietot jebkurā vecumā. Sudocrem nomierina apsārtušu ādu, padara to atkal maigu un gludu. Sudocrem neiesūcas autiņbiksītēs.

Sudocrem pamatā ir ūdeni atvairoša viela, kas veido aizsargslāni, tādējādi palīdzot novērst kairinātāju (urīna un izkārnījumu) saskari ar ādu. Pie tam, Sudocrem ādu mīkstinošās īpašības palīdz remdēt ādas iekaisuma radītas sāpes.

Sudocrem var lietot arī citām ādas problēmām, kad nepieciešams mīkstinošs, aizsargājošs, antiseptisks krēms ar dziedinošām, antibakteriālām un pretsēnīšu īpašībām.

Kādos gadījumos krēmu lietot?

Sudocrem ir vienkāršs un efektīvs palīgs vienmēr, kad kādam no ģimenes locekļiem rodas ādas problēmas un ir nepieciešama maiga kopšana.

Sudocrem var izmantot:

  • autiņu radītam ādas apsārtumam;

  • iegriezumiem;

  • nobrāzumiem;

  • nelieliem apdegumiem;

  • izgulējumiem;

  • apsaldējuma čūlām;

  • pinnēm;

  • ekzēmai.

Informācija

Sudocrem ir vienkāršs un efektīvs palīgs māmiņām jau vairāk nekā 80 gadus. Tas lieliski palīdz nomierināt kairinātu ādu un ārstēt autiņu radītu ādas apsārtumu.

Santa, Martas mamma

Mājās izmēģinājusi ikdienas lietošanā labu palīgu - cinku saturošu krēmu mazuļa dibentiņam. Diemžēl, kā jau visas mammas, gatavojoties pirmā bērna ienākšanai pasaulē, iegādājos dažādus produktus, lai izvairītos no tādiem draudiem kā mazuļa sarkanais dupsis. Pirmos mēnešus tā arī bija. Manās mājās aptieciņā bija Sudocrem, bet ar laiku jāsaka - Martas vēdera izeja, alerģiju dēļ, bija skāba, un protams, dažu dienu laikā arī viņas dibentiņš apsārta. Konsultējos ar ārstiem, ģimenes ārstu, alerģijas ārstiem, man ieteica Sudocrem. Bet lietoju to citādākā veidā - kad bija ļoti nopietnas problēmas, ne tikai uzziedu ziedi  autiņbiksīšu maiņas laikā, bet bieži mainīju autiņbiksītes, un bija arī gaisa peldes. Pat pavasarī, ratos, kad bija silts. Dupsis ir jāmazgā arī ar ziepēm ik pa laikam, bet nepārspīlējot, jo ziepes sausina ādu. Tāpat arī ādu rīvēt nedrīkst, tā jānosusina ar dvieli. Mēs uzklājām ziedi plānā kārtā, lai nepaliek balts (ja ir balts, ir jau par daudz), ļāvām ziedei iesūkties, padzīvot meitiņai plikai. Ja nepieciešams, vilkām uzreiz autiņbiksītes. Gaisa peldes gan es ieteiktu veikt bieži, jo autiņbiksītes tomēr ir tas, kas papildus sutina.

Sudokremam man patika ļoti sastāvs, jo tajā ir viss, kas vajadzīgs, lai pasargātu ādu, dziedētu to, un radītu barjeru, kas pasargā no autiņbiksīšu sastāva. Ziedē ir lavanda, kam ir antiseptiska iedarbība, cinks, kas dziedē un pasargā ādu, lanolīns, kas palīdz ādai atjaunoties, mīkstina to.

Sudokremu lietoju arī es - ziemā, lai pasargātu roku ādu, un arī nesen, kad ar tvaiku mazliet applaucēju rokas. Ar sudokremu var ārstēt pat apdegumus, izgulējumus, pinnes, arī ekzēmu, čūlas.

Galvenokārt, kāpēc ieteiktu citām mammām šo lietot, ir tas, ka man ir pozitīva pieredze, mums tas palīdzēja. Ērts iepakojums, ko var paņemt līdzi somā, nav tūbiņa, kas var saspiesties.. Lielo iepakojumu turam mājās uz galda.

Vai arī jūsu mājas aptieciņā ir Sudocrem?

Dalieties pieredzē tepat!

Māmiņu Klubs

guycassode258 guycassode258 22. May 2019, 13:23

Tabletes pret pinnēm - http://derminax.lv Pēc 3 lietošanas mēnešiem, pirmo reizi savā pieaugušajā dzīvē es varu baudīt gludu ādu.