Un mēs jau izmēģinājām!

Un mēs jau izmēģinājām!

08. Feb 2014, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labien, māmiņas! Kamēr es biju projekta "Notici sapnim" varā, mans dēls testēja jaunās Huggies autiņbiksītes.

Pastāstīšu, ka tad, kad biju stāvoklī, tāpat kā visas māmiņas, aizdomājos par to, kādas autiņbiksītes mazulim izvēlēties. Tā kā dzemdību sagatavošanas kursus apmeklēju MK, pirmo iepakojumu dāvanā saņēmu no Huggies Newborn. Ar to tad arī devos uz dzemdību iestādi.

Pirmās autiņbiksītes, ko uzvilku mazulim, man šķita ļoti ērtas. Nabiņa nebija vēl sadzijusi, un Huggies Newborn autiņbiksītēm bija speciāls izgriezums, kas ļauj netraumēt nabiņu. Alerģijas un kairinājuma nebija. Autiņbiksītes ļoti labi piegulēja ķermenim, kā arī tām bija laba uzsūktspēja, kas ir ļoti svarīga.

Decembrī mums bija iespēja testēt 8 veidu Huggies autiņbiksītes. Visas bija samērā līdzīgas, bet visvairāk man, dēlam un auklītei patika Huggies Ultra Comfort zēniem.

Pirmkārt, tās rotā Mickey Mouse zīmējumi, dēlu tas ļoti iepriecināja.

Otrkārt, tās ir maigas, elastīgas, viegli uzvelkamas, un arī tām ir laba uzsūktspēja. Tās ir samērā ietilpīgas. Sergejs mums ļoti daudz dzer, un, kad pačurā, praktiski uzreiz autiņbiksītes ir jāmaina. Bet ar Huggies Ultra Comfort varēja mierīgi nogulēt visu nakti, un tāpat bija retāk jāmaina autiņbiksītes arī dienā.

Vēl patika gumija muguras daļā, ar tās palīdzību viegli var pārbaudīt, vai mazais ir nokārtojies pa lielam, vai nav. Protams, gumija paredzēta elastībai, lai autiņbiksītes nespiestu un būtu ērti ieskatīties tajās ar nolūku pārbaudīt.

Vēl, protams, gribu uzsvērt, ka labi ir tas, ka ir autiņbiksītes zēniem un meitenēm. Ar ko atšķiras, precīzi nepateikšu, bet zēniem tās ir zilas, meitenēm rozā, un tas vien jau ir jauks izgudrojums.

Tā ka iesaku iegādāties un izmēģināt. Gan jums, gan jūsu bērniņam patiks!

Sergeja mamma Ruslana

20140206103531-41277.jpg

Atlaide spēkā Prisma veikalos līdz 19.februārim.


 

jolanta.asti jolanta.asti 08. Feb 2014, 11:31

Vakar biju Stirnu Rimi, meitene staveja ar pamperiem, vinai bija tikai 4 izmera pamperi, šodien jāiet skatīties varbūt būs arī 5izmēra, tad jau redzes bus jaizmeģina jo vecie Huggies mums isti nebija ērti!