Testējam! ''BEBBLE'' šampūns un body wash

01. Aug 2018, 18:19 Melānija Melānija

''BEBBLE '' šampūns un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis mazulim jau kopš dzimšanas.

Ikdienā nemēdzam lietot dažādu firmu kopšanas līdzekļus bērniem. Patreiz testējam tikai vienas firmas šampūnu un ķermeņa mazgāšanas līdzekli kuru lietojam jau no pirmās dienas kad Kārlis nāca pasaulē. Ir nežēlīgi liels piedāvājums, bet lai izlietotu vienu produktu ir nepieciešams ilgāks laika periods. Visiem tak zināms, ka mazulim tikai vienu reizi nedēļā drīkst izmazgāt ar šampūnu matiņus un ar dušas želeju noskalot. Bet šis bija kaut kas jauns un interesants, tāpēc nolēmām izmēģināt. Paldies Māmiņu klubs mums patīk!    Man kā mammai svarīgi ir dzirdēt un lasīt atsauksmes par jebkuru produktu. Par šo atsauksmes lasījusi nebiju.  Bija patīkami izmēģināt, jo biju pieradusi tikai pie savējā.

   ''BEBBLE'' Šampūns ir dermatoloģiski pārbaudīts un ir piemērots  mazuļa matiem un ādiņai jau kopš dzimšanas. Tātad mazais piedzimst un mēs droši varam to izmanto. Nav jānogaida mēnesis, jo lielākajai daļai produktu kas ir paredzēti mazulim uz iepakojuma norādīts 1 mēnesis plus. 

Tātad par pašu produktu:

1.Tam ir ļoti patīkams aromāts ar lavandas ekstraktu. Nav spēcīgs, bet gan ļoti maigs.  (Pašai parādās vēlme ar tādu nomazgāties un izmagāt matus)

2. Maigā ''bez asaru" formula nomazgā mazuļa ādiņu un matiņus.

3.Šis pievienotais zāļu ekstrakts sniedz nomierinošu efektu. To mēs pārbaudījām īstajā brīdi. Tieši tad, kad Kārlim nāca virsū mazais vakara kašķītis. Tik tiešām palīdz! Palika pavisam mierīgs, kluss un mīļš bērns peldoties vanniņā. 

4.Šampūnu vajag pavisam nedaudz, jo tas smuki puto. Ziepēju Kārlītim galviņu ilgāku laiku kā parasti. Ar acīm aizvērtām Kārlis baudīja patīkamo masāžu.

5.Konsistence vairāk kā patīkama. Mazliet atgādina bērnu eļļiņu. Matiņi palika ļoti, ļoti mīksti un ķermenis smaržoja tik jauki, ka gribējās to bērnu apēst un nobučot vien.

Ziniet tik patīkams, smaržīgs un mīksts, ka pati izmēģināšu uz savas ādas. Varbūt ar to vajadzēja sākt? 

Pamēģini arī TU!

20180825181525-83035.jpg