Sarunas: Jūs esat veseli?

Sarunas: Jūs esat veseli?

06. Feb 2013, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šis jautājums pašreiz ir visai aktuāls, jo apkārt visi klepo, šķauda, ir temperatūra, gripa utt.

Meitenes, jūs esat veselas? Bet jūsu bērni?

Dalīsimies pieredzē un ieteiksim vienam otram,kā šajā sezonā nesaslimt!

Kristīne

aab aab 06. Feb 2013, 09:54

ptu, ptu, ptu.... cenšamies neslimot. viegli jau nav, jo gribot negribot ir jāapmeklē dažādas publiskas vietas - kaut vai veikals.
pati un vīrs bijām dabūjuši kādu vīrusu - temperatūra 37 un iesnas. tik stipras, ka pa nakti nevar gulēt. kakls nesāp, klepus nav. temperatūra turējās tik ilgi, kamēr bija trakās iesnas. tā kā uzreiz sāku pilināt degunā pilienus, tad iesnas atkāpās pēc nepilnas nedēļas. bet patīkami nebija. galvenais, lai bērns nesaslimst.
profilaksei ēdam dzērvenes, bērns pat ēd kā maizi 😃

princesemince princesemince 06. Feb 2013, 08:17

Aiziešu iedzert pēdējo antibiotiku tableti un ceru, ka atgriezīšos uz veselības takas pilnībā. Aizgājusī nedēļa manā dzīvē bija reāls murgs - tik smagi nekad mūžā nebiju slimojusi, vismaz tādas sāpes neatceros, antibiotikas iedarbojās vien 4.dienā (5.slimošanas dienā). Mājās vēl bija apslimušais bērns, kurš jau lēnām atveseļojās, bet tad laikam "pavilkās" arī man līdzi, taču viņam viss tā ātri. Rezultātā mans nepilnus 4 gadus vecais bērns aprūpēja abus savus vecākus, jo savā vienīgajā brīvdienā nedēļas nogalē arī vīrs nolikās slims. Viņam gan arī ātri tā slimība beidzās, tāpat kā mazajam. Šobrīd man jāatgūst spēki, lai varu sākt vismaz kaut kā bērnam pievērsties, laukā izvest, lai viņš, nabadziņš, necieš no mana vājuma. Pats gan mājās dzīvojas, jo man nepatīk laist uz b/d ar iesnām un klepu, gaidu, kad būs absolūti "tīrs". Pāris dienas vēl un būs, bet tā vispār bērns ir par 99% vesels.