Pus gads no pirmā gadiņa.

Pus gads no pirmā gadiņa.

23. Jan 2017, 21:10 lauruxs87 lauruxs87

Vakar meitiņai nosvinējām 6 mēnešus. Eh, cik ātri paskrējis laiks. Liekas vēl nesen viņa dzīvojās manā puncī un es pūtu un elsu kad viņa gorījās un mēģināja iekārtoties ērtāk. Bet tad pienāca diena kad mēs satikāmies un nu jau ir pagājis pus gads kopš mēs esam pazīstamas.
Kad piedzima dēls tad nezināju par tādu tradīciju cept kūkas un atzīmēt ik mēnesi kas pavadīts kopā ar bērnu, to es uzzināju pārāk vēlu. Ar meitiņu mums ir tradīcija un nu katru mēnesi top kūka. Un katru reizi tā ir savādāka.  Uz sešu mēnešu jubileju tapa jogurta kūka ar melleņu želeju.

20170123204714-99330.jpg

Fotogrāfija bija jātaisa veikli jo jau pirmajā brīdī kad pieliku kūku meitiņa apvēlās un centās ieķerties kūkā. Un kā vēlāk secināju tomēr meitiņai izdevās nosmērēt jaciņu.  :)

Un mums pat tradīciju ir kļuvusi ne tikai fotogrāfēšanās ar kūku, bet arī uzpucēšanās un foto.

20170123205105-60066.jpg

Mazā dāma šoreiz iztika bez kleitas foto, jo mamma nevarēja atrast kur nolikusi kleitu  un tad nācās meklēt ko līdzīgu kleitai. :)

Bet atskatoties uz šiem 6 mēnešiem redzu ka meitiņa ir daudz aktīvāka nekā brālis. Jā zinu ka bērnus nesalīdzina. Taču skatos ka brālis bija slinkākas un šajā vesumā vēl nedarījā to ko dara māsa.
Šobrīd uz 6 mēnešiem Elizabete jau māk:

  • Velties uz visām pusēm- uz vēdera , uz muguras, pa labo sānu pa kreiso.
  • Rotē ap savu asi. Atspiežoties uz rokām var pagriezties sev vēlamā virzienā.
  • Rotaļājas ar mantām kas ir apkārt un ne tikai. Baldahīns no savas gultiņas, gultas sega, vai kāda brāļa manta , durvis tas viss ir jāizpēta un jāpskata, ja iespējams jānogaršo.
  • Lien. Nu jau kādu nedēļu pa bišķim mēģina līst uz priekšu. Izskatās tas amizanti, bet uz priekšu tiek.
  • Mēģina celties četrrāpus. Jau uz 2 sekundēm izdodas nostāties uz celīšiem, bet vēl nav tik spēcīga un ātri nokļūst atpakaļ.

Tāda nu ir mana aktīvā meitene kas katru dienu ar mani runājas , smaida , pūš burbuļus. Mīlu šo mazo smaiduli. Priecājos par katru meitiņas panākumu. Un gribētos lai laiks mazliet apstājas lai varu izbaudīt šo laiku.