Pirkums izbraukumiem un ne tikai!

Pirkums izbraukumiem un ne tikai!

17. Jul 2016, 10:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iepazīstinām ar pēdējā laikā bieži slavēto un vienu no labākajiem pirkumiem savam mazulim šajā vasarā – Koo-di gultiņa-telts. Tā noteikti atšķiras no ierastajām bērniņu manēžām!

-        Tā sver tikai ap 2kg un tās izmēri 100x60x69 cm

-        Aizņem ļoti maz vietas, tāpēc tā ir fantastiska izbraukumu laikā

-        To var ātri salikt (pat dažās sekundēs)

-        Ar aizsargtīkliņu no odiem un citiem kukaiņiem

-        Anglijā šī gultiņa ir ieguvusi apbalvojumu!

-        To var izmantot no pat dzimšanas brīža līdz pat 18 mēnešiem, un pat vēl ilgāk pēc Jūsu ieskatiem Iegādājoties to, var tikt pie dāvanas – plāna matracīša!

-        To var nostiprināt pie zemes

20160714222320-70349.jpg

Izbraukumu laikā, māmiņām nepieciešams piekraut ne mazums lietu ko ņemt līdzi...taču šī jaukā gultiņa – telts aizņemt tik maz vietas un tās svars ir tik mazs, ka vairs nekad nevēlēsieties staipīt līdzi ierastās manēžas. Papildus šai burvīgai gultiņai Koo-di piedāvā matracīti, kurš arī neaizņem daudz vietas, un to var ievietot pašas gultiņas pārnēsājamajā somā. Bērniņš noteikti izbaudīs jauku rotaļāšanos un dienas miedziņu.

Lai atvieglotu Jūsu izvēli kādu gultiņu pirkt – māmiņas, kuras jau ir izmēģinājušas šo lietu – iesaka iegādāties lielāku, jo to varēsiet izmantot ilgāku laiku!

Šo gultiņu variet iegādāties tikai internetā: http://koo-di.co.uk/bubblecot vai šeit pa mazliet zemāku cenu: Ebay.co.uk 

20160714222338-79005.jpg

Par piegādi variet nesatraukties, visas māmiņas iegadājās ar Eshopwedrop palīdzību. Tāpēc reģistrējieties jau šodien un apsveriet domu to iegādāties savam mazulim!

Tāpat atgādinām par izsludināto konkursu, ar iespēju laimēt dāvanu 75 EUR vērtībā savam mazajam! Pasteidzieties – varbūt tā dāvana gaida tieši Jūs!