Piesakies HEORSHE produktu testiem!

Piesakies HEORSHE produktu testiem!

15. Oct 2023, 18:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs piedāvā tev lielisku iespēju – izmēģināt foršos HEORSHE produktus savam mazulim!

HEORSHE pozicionē sevi kā jaunākās paaudzes mazuļiem domātu produktu zīmolu. Tā iedvesmas pamatā ir redzējums, ka produkti mazuļiem var atbilst modes tendencēm, vienlaikus piedāvājot drošus materiālus un ērtu lietošanas pieredzi. 

Ieinteresējām? Izvēlies produktu, kuru vēlies testēt, un aizpildi pieteikuma anketu. Atceries, ka, piesakoties testiem, tu apņemies 10 dienu laikā iesūtīt portālā MaminuKlubs.lv atsauksmi vismaz 1500 zīmju apmērā, pievienojot vismaz 3 attēlus.

Izvēlētajiem vecākiem produktu testam nosūtīsim uz norādīto Omniva pakomātu.

LAI PIETEIKTOS TESTIEM, AIZPILDI ANKETU ŠEIT

Piedāvājam izmēģināt šādus HEORSHE produktus

Zila HEORSHE 280 ml mazuļu snīpīškrūze veselīga sakodiena veidošanai

Mazuļa atradināšana no pudelītes ir izaicinājums, ar kuru kādā brīdī saskaras visi vecāki. Vissvarīgākais ir saprast, kad to darīt un kāda veida pudelīte mazulim ir piemērota. HEORSHE mazuļu snīpīškrūze veselīga sakodiena veidošanai ir piemērota izvēle.

HEORSHE 160 ml zīdaiņu barošanas pudelīte ar īpaši platu kaklu melnā krāsā

Ergonomiskais dizains padara pudelīti viegli satveramu un ļoti ērtu mazuļa barošanai. Ērta ne tikai vecākiem, bet arī mazuļiem.

Silikona pudelīte atdarina dabisko barošanas procesu, tās maigais materiāls atgādina īstu ādu, bet īpaši mīkstais knupītis – krūti.

Pudelītes unikālā gaisa vadības sistēma ļauj izvadīt no tās gaisu, kas palīdz novērst gāzu uzkrāšanos bērna organismā un mazināt vai novērst atraugu un koliku veidošanos.

0‒3 mēn. vecam zīdainim ir radīta 160 ml pudelīte ar lēnas plūsmas knupīti.

HEORSHE aproces veida zobu riņķis

Arī aproces veida zobu riņķis tika izgatavots, pamatojoties uz mazuļu zīšanas paradumiem un izrādot pienācīgas rūpes par viņu veselību, kā arī nodrošinot tā stabilitāti.

HEORSHE Shamrock zobu riņķis

Shamrock zobu riņķi ir mīksti un droši, tiem nav asu malu, kas varētu potenciāli savainot jūsu mazuli, tiem ir tieši tāds izmēr, lai neradītu aizrīšanās risku un mazuļi tos nevarētu iebāzt mutē. Shamrock zobu riņķis ir veidots ar domu par jūsu mazuļa drošību un veselīgu augšanu. Piemērots mazuļiem vecumā no 3 mēn., tam nav detaļu, kas varētu nolūzt, un tas nerada aizrīšanās risku. Nesatur šķidrumu vai želejas, kas varētu izlīt vai izplūst.

HEORSHE mazuļu barošanas komplekts

Videi draudzīgie bērnu šķīvji neslīd, ir dažādās krāsās, un tos augstu vērtē vecāki gan savā zemē, gan arī citur pasaulē.

HEORSHE I”m Bib krūšautiņš

Lai atvieglotu tīrīšanu, vienlaikus rūpējoties par mazuļa spēju pašam ēst, HEORSHE ir izgatavojis krūšautiņus no mīkstāka, putekļu necaurlaidīga silikona ar lielāku atveri, lai notvertu no mazuļa mutes krītošo pārtiku, vienlaikus saglabājot tīru mazuļa ēšanas zonu. HEORSHE izmanto visvienkāršāko krāsu shēmu, lai mazuļus nepievilinātu spilgtas krāsas un viņi spētu labāk koncentrēties.