PIEDALIES Lodger viktorīnā, iespējams, tieši tu tiksi pie lieliskas balvas!

24. Oct 2015, 17:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aizvien populārāks rudenī, ziemā un pavasarī kļūst tieši Lodger Bunker vārdu salikums? Kāpēc? Jo Lodger mērķis ir padarīt jauno vecāku dzīvi vieglāku, izstrādājot inovatīvus un oriģinālus izstrādājumus, piedāvājot elastību un mobilitāti gan mājās, gan arī ceļā. Jūsu bērna komforts un drošība mums vienmēr ir pirmajā vietā. Lodger izstrādājumi izceļas ar savu skaisto, unikālo dizainu, lielisko kvalitāti un daudzveidīgo pielietojumu. Vai tev ir mājās kaut kas no Lodger? Ja vēl nav, uzzini vairāk tepat, un piedalies viktorīnā!

Lodger - kvalitatīvi, droši, silti un ar lielisku dizainu!

Visu Lodger produktu izstrādāšanā drošība un to atbilstība noteiktām drošības prasībām ir pirmajā vietā. Līdz ar to produkta lietošana ir ne tikai droša, bet arī tās sastavā nav ķīmiskas, alerģiju izraisošas vielas, azokrāsvielas vai nedrošas detaļas.

Jūsu bērnu drošība ir mūsu prioritāte, tāpēc vienmēr visi mūsu produkti tiek testēti neatkarīgās iestādēs. Kā vecāki Jūs varat justies droši un pasargāti, kad Jūs un Jūsu bērns lieto Lodger produktus.

Visi Lodger izstrādājumi ir no adīta materiāla. Adītam audumam ir daudz vairāk priekšrocību nekā neadīta auduma materiālam. Adīts auduma materiāls ir siltāks nekā austs materiāls. Pateicoties īpašajai adīšanas tehnikai, šis audums labi uztur siltumu un tam ir augsta gaisa caurlaidība.

Adīta auduma materiāls ir izturīgs un mazāk novalkājas, kā arī tiek saglabāta izstrādājuma kvalitāte un izskats. Turklāt adīta auduma materiāls ir elastīgs un izturīgs, kas padara to īpaši ērtu tā valkāšanas laikā, kā arī tiek saglabāta izstrādājuma forma un tas tik viegli nesaburzās.

Jaunumi: Ik gadu Lodger savus mazos fanus priecē ar dažādiem produktu jaunumiem, krāsām, dizainu un inovatīvu risinājumu to izstrādes procesā. Šobrīd viens no Lodger aktuālākajiem jaunumiem ir Mini Bunker vissezonas guļammaiss 0+ grupas autokrēsliņiem un ratu kulbiņām! ... pieejams dažādās krāsās!

PIEDALIES VIKTORĪNĀ UN LAIMĒ!

Atbildes meklē -->> https://www.facebook.com/lodger.easygoingLatvia vai http://www.lodger.com/en-lv/shop !

BALVA

20151015100043-89756.jpg

* Universāls, piemērots lietošanai autokrēsliņā un ratu kulbiņā ar 3 un 5 punktu drošības jostām, kā arī gultiņā.

* Unikāla dizaina kapuce, kas mazulim nodrošina papildus komfortu un saglabā ķermeņa siltumu.

* Ērti lietojams, pateicoties rāvējslēdzējam sānu malās.

* Ērti lietojams kā mīksta sēžamā daļa, noņemot nost virsējo slāni ar rāvējslēdzēja palīdzību.

* Piemērots lietošanai visās sezonās – rudenī, ziemā, pavasarī un vasarā.

* Vecums: no dzimšanas brīža līdz 12 mēnešiem.

* Pieejams 5 dažādās krāsās.

* Izmēri: 85x45 cm.

* Sastāvs: īpaši mīksts un gaisu caurlaidīgs 100% poliesters

 

Lodger produkciju meklējiet lielākajos bērnu preču veikalos visā Latvijā, kā arī interneta veikalos!

Viktorīnas uzvarētāju paziņosim - 26.oktobrī!

Māmiņu Klubs

 

20151015090319-29006.jpg

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 15. Oct 2015, 13:38 RudaisKaķis

Droši vien būsi aizpildījusi no citas ierīces, nevis no datora, tad tā var gadīties! Nebēdā, tavu rezultātu saņēmām, bet vari mēģināt aizpildīt arī no datora! Veiksmi! 😀