Viens no lielākajiem MK Vasaras festivāla notikumiem - OKAIDI Mazuļu rāpošanas sacensības!

Viens no lielākajiem MK Vasaras festivāla notikumiem - OKAIDI Mazuļu rāpošanas sacensības!

08. Jun 2016, 10:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Vasaras festivālā mums gāja patiesi jautri! Šajā reizē, sadarbībā ar Okaidi, rīkojām īpašās Mazo rāpotāju sacensības! Ieskaties, un uzzini, kā mums gāja!

Paldies Okaidi par Mazo rāpotāju sacensību rīkošanu!

Sacensībās piedalījās patiesi daudz mazuļu, pieveicamā distance bija 5 metri, un mazie rāpotāji šo distanci pieveica godam!

Blakus starta un finiša līnijai visi vecāki uzmundrināja savus mazuļus un atbalstīja, kā vien prata!

Mazie rāpotāju sacensību dalībnieki tika pie saviem kārtas numuriņiem un noslēgumā katrs no viņiem saņēma arī balviņas un, protams, diplomus piemiņai!

Kas ir Okaidi? Uzzini!

Okaidi ir īpašs un atšķirīgs no citiem zīmoliem ar to, ka tas izceļ labāko, kas bērnos ir: viņu spontanitāti, entuziasmu, enerģiju, vienkāršību un dzīves mīlestību.

Okaidi veikalā jūs varat atrast Obaibi kolekcijas zēniem un meitenēm vecumā no 0 līdz 3 gadiem, kā arī Okaidi kolekcijas bērniem vecumā no 3 līdz 14 gadiem.

Šis veikals liek lielu uzsvaru uz dabiskiem materiāliem (apģērba drošībai) un piedāvātas tiek vairākas kolekcijas no dabiskās kokvilnas.

Saviem klientiem  piedāvā arī individuālu apkalpošanu, kā arī rūpējas, lai gan lieli, gan mazi šajā veikalā justos īpaši.

Visus produktus savā starpā var ļoti efektīvi kombinēt,  dodot katram iespēju būt radošam, inovatīvam un sekot līdzi pēdējām modes tendencēm no Francijas.

Rāpojām uz nebēdu Mazo rāpotāju sacensībās!

Paldies visiem, kas piedalījās un atbalstīja!

Māmiņu Klubs

Paldies par atbalstu sacīkstēs sakām - OKAIDI!

20160607145056-16883.jpg