Officālā iepazīšanās: LiigaK un Lauris

Officālā iepazīšanās: LiigaK un Lauris

30. Jan 2013, 18:58 liigad liigad

1. Kas esi Māmiņu Klubā? Tavs niks, bērniņu vecums vai gaidību trimestris. Pievieno savu bildīti,lai labi Tevi varam apskatīt!

MK esmu ar niku LiigaK, kā noprotat mans vārds ir Līga. Šobrīd manam mazajam blēņdarim Laurim ir 2 gadi un 5 mēneši. Un protams nevar nepieminēt mīļoto cilvēku un tēti, kura vārds ir Edgars un kurš šeit bieži lasa rakstus par bērna attīstību.

20130130185346-51895.jpg

2. Cik sen jau esi portālā? Vai esi kādreiz jau rakstījusi blogus vai dalījusies savā pieredzē MK forumā?

MK portālā esmu jau vairāk kā trīs gadus, kopš paliku stāvoklī. Esmu rakstijusi dažus bologus, kā arī piedalījusies dažādos konkursos. Arī MK forumā gan dalos ar savu pieredzi, gan jautāju citu māmiņu pieredzi. 

3. Kā Tev patīk Māmiņu Klubā? Kas Tev šeit patīk vai gluži otrādi - vēl liekas uzlabojams? 

Māmiņu klubs ir daļa manas ikdienas, katru dienu ienāku izlasīt jaunumus. Patīk MK online tiešraide, tikai kopš strādāju sanāk skatīties atkārtojumu. Patīk MK rīkoties konkursi, jo tas liek atcerēsties jaukos brīžus kopā ar mazo.

4. Vai esi bijusi Māmiņu Kluba telpās ciemos Rīgā, Vīlandes ielā? Uz kādām nodarbībām vai pasākumiem? 

Jā esmu bijusi MK telpā uz nodarbībā. Uz MK rīkojatjiem pasākumiem neesmu bijusi, bet gribētu, jo parasti, kad noteik pasākumi es strādāju.

5. Kāds būtu Tavs kā mammas moto? Kāda Tu esi kā mamma un kā sevi vērtē šajās prasmēs? Ko Tu vēl gribētu jaunu apgūt vai iemācīties? 

Mammas moto - savam mazajam visu to labāko.

Kāda es esmu mamma? Manuprāt, esmu laba mamma, jo bērns taču pasaka, ka mani mīl, tas man ir pieteikams apliecinājus, ka esmu viņam viss labākā mamma.

Es gribētu iemācīties kā izaudzināt lielisku cilvēku.

6. Kādās aktivitātēs Māmiņu Klubā Tu gribētu piedalīties? Uzraksti savu ierosinājumu Māmiņu Kluba attīstībai un varbūt tieši Tavu ideju arī realizēsim!

Ja man būtu vairāk laika gribētu piedalīties visās MK aktivitātēs.

Ņemot vērā, ka Māmiņu klubā no mana profila viesojas arī bērna tētis tad parasti viņš pukst, ka nav raksti par tēta un bērna attiecību veidošanu -šeit MK bija tikai viena saruna par šo jautājumu un psiholoģes saruna. Par bērna un tēva saiknes veidošanu. Kā tētim darīt katrā bērna attiestības posmā, jo brīžiem tas manu vīrieti samulsina, ka viņš nezina, kā rīkoties konkrētā situācijā. Istenībā tagad rakstot to, kas pietrūkst radās doma, ka abi ar draugu varētu izvedot rakstu par dēla un tēva attiecībām.

7. Vai Tu vēlētos rakstīt savu sleju/patstāvīgu blogu šeit portālā? Par ko tas varētu būt?

Jā vēlētos blogot un centīšos to darīt biežāk nekā tagad. Tagad man šķiet, ka sestajā punktā jau uzrakstiju atbildi uz šo. Tāpēc tas varētu būt par bērna un tēva attiecībām. Kā arī citām lietām, kas man ir aktuālas, šobŗīd tas ir bērns un dators.

8. No kādas Latvijas vai varbūt ārpus Latvijas vietas Tu esi? Kas priekš māmiņām notiek Tavā pilsētā, ko esi atradusi par labu esam?

Šobrīd dzīvojam Ikšķilē, bet gada beigās pārvāksimies atpakaļ uz Rīgu.

Ikškilē - Ikšķiles novada pašvaldības Dienas centrā notiek satikšanās māmiņām un arī lekcijas par aktuāliem jautājumiem, tie noteik sestdienās.

9. Kāds ir Tava bērna (-u) (varbūt arī tā, kas puncī) jaunākie sasniegumi, par ko Tu kā mamma priecājies un lepojies:)?

Šobrīd lielākais saniegums apgūta podiņmācība, un tagad apgūstam runāt prasmi, nu jau pazīstam visu ciparus no 1-9.

Esi jauna Māmiņu Klubā? Iepazīsimies!

 

20130129100500-17301.jpg

 

 20130129100431-99422.jpg

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 31. Jan 2013, 11:49

Un blogs par tēta attiecībām..tas būtu jauki, ja arī tētis kaut ko uzrakstītu!😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 31. Jan 2013, 11:48

~Domāju, ka tuvākajā laikā mēs sarīkosim tiešraidi par tētiem! Paldies par ieteikumiem un Tavu aktivitāti MK!🌷