NUK Nature Sense pudelīte

NUK Nature Sense pudelīte

01. Apr 2018, 20:00 filologe filologe

Jau kādu laiciņu papildu manam pieniņam meitiņa ēd arī piena maisījumu, līdz ar to ļoti nozīmīga loma ikdienā ir pudelītēm. Tā kā meitiņa pudelīšu ziņā ir ļoti izvēlīga,esam iegādājušies daudz un dažādu firmu pudelītes, bet līdz šim vēl nebijām iegādājušies NUK firmas pudelītes. Ieraugot Māmiņu kluba piedāvājumu testēt NUK Nature Sense pudelīti, nolēmu, ka noteikti jāpiesakās, jo iespējams šo pudelīte meitiņa pieņems un atzīs par labu. Par NUK firmas produktu kvalitāti esmu jau pārliecinājusies iepriekš – mājās ir gan NUK šķērītes, māneklīši un kožamais riņķis.

Iepazīstoties ar aprakstu par NUK Nature Sense pudelīti, uzzināju, ka 92% zīdaiņu pieņem jauno pudelītes knupi, kas deva cerību, ka šo 92% vidū būs ar mana meitiņa. Saņemot testēšanai pudelīti un atverot pudelītes kastīti, mani pārsteidza tas, cik pudelīte ir viegla un ietilpīga.

20180401195626-28683.jpg

Apskatot tuvāk pudelīti, nedaudz sabijos par daudzajām (sešām) knupīša atverēm, uztraucos vai meitiņa spēs tikt galā ar tik strauju pieniņa plūsmu.

Pirmā barošanas reize no jaunās pudelītes bija satraukuma pilna, bet satraukumu ātri nomainīja prieks – meitiņai labprāt ēda no jaunās pudelītes, kā arī ēdiena plūsma bija viņai atbilstoša.

Mani secinājumi par NUK Nature Sense pudelīti:

1)      Ērta barošana. Pudelītes knupītis ir mīksts un elastīgs, līdz ar to meitiņai ir ļoti ērti to satvert, pudeles knupītis pielāgojas mutītei, kas, manuprāt, padara ēšanas procesu patīkamu. Svarīgi arī, ka pieniņš netek ārā pa mutes kaktiņiem, kas savukārt atvieglo barošanas procesu mammai, nav jāizmanto lacītes, dvielīši vai salvetes, kas uzsūktu iztecējušo pieniņu;

20180401195746-93312.jpg

2)      Funkcionāls Anti-Colic ventilis. Svarīgi, ka pudelītes knupītī ir iestrādāts Anti-Colic ventilis, kas efektīvi nodrošina nepārtrauktu pieniņa plūsmu, kā arī novērš koliku veidošanas.

3)      Pārocīgas tilpuma mērvienības. Priecājos, ka pudelītes tilpuma mērvienības ir norādītas ar 30 ml intervālu, kas atvieglo piena maisījuma pagatavošanu. Kā vienīgais trūkums ir minams tilpuma mērvienību norādes gaišā krāsā, jo sliktākā apgaismojumā norādes ir grūti saskatāmas, kas īpaši būtiski ir gatavojot piena maisījumu nakts laikā.

20180401195838-25524.jpg

4)      Viegla kopšana. Man ļoti patīk platais pudeles kakliņš, tas atvieglo pudelītes mazgāšanu, kā arī svarīgi, ka pudelītei nav izliekumu, kuru iztīrīšanai būtu jāpievērš pastiprināta uzmanība.