Noskaidro, kurš laimējis ielūgumus uz Māmiņu Kongresu un LEGO!

Noskaidro, kurš laimējis ielūgumus uz Māmiņu Kongresu un LEGO!

11. Nov 2019, 09:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kongress jau divām nedēļām - jau 23.novembrī satiksimies Jūrmalā, Semarah Hotel Lielupe!

Jau trešo gadu pēc kārtas, kopš tiek organizēts kongress, simtiem ģimeņu lieliski pavada novembra sestdienu, lai klausītos izglītojošas lekcijas, saņemtu speciālistu konsultācijas, apmeklēt dažādas darbnīcas, meistarklases, piedalīties degustācijās un laimēt vērtīgas balvas.

23.novembris solās būt piepildīts ar pozitīvām emocijām, krāsainiem piedzīvojumiem, tāpēc daudz nedomā un IEGĀDĀJIES BIĻETI uz pasākumu jau tagad! Biļetes cena ģimenei, neatkarīgi no bērnu skaita, tikai 5 EUR! Ienākumi no ieejas biļetēm tiks ziedoti Māmiņu Kluba Labdarības fondam, kas palīdz māmiņām un bērniem krīzes situācijās.

Paldies visiem par dalību konkursā. Laiks izlozēt balvas!

LEGO komplektu un ielūgumu ģimenei uz Lielo Māmiņu Kongresu

 

LAIMĒJUŠI

Ieva Brūniņa;

Juta Saulīte;

Sanita Spilberga
 

Māmiņu Kongresa mērķis ir pulcēt vienuviet vecākus un speciālistus, lai akcentētu pamata lietas, kuras jāzina ikvienai jaunajai ģimenei, kas gaida vai auklē mazuli. Informācijas pārbagātajā laikmetā īpaši svarīgi ir grūtnieces un bērna veselību uzticēt kvalificētiem speciālistiem un ārstiem, laikus meklēt palīdzību, ja ir neskaidri jautājumi, apzināties arī visas iespējas, ko sniedz un apmaksā valsts.

Kamēr vecāki klausīsies lekcijas, bērniem Kongresa laikā bija sagatavota plaša izklaides programma - radošās darbnīcas, iespēja izmēģināt dažādas attīstošas rotaļlietas un piedalīties dažādās aktivitātēs. Šī diena būs kā ģimenes atpūtas diena gan lieliem, gan maziem!

https://www.bezrindas.lv/lv/lielais-maminu-kongress-24-novembri/7075/41107

Tiekamies 23. novembrī jau no plkst. 12.00 līdz plkst.18.00!

Seko līdzi Māmiņu Klubam Facebook un Instagram, lai nepalaistu garām kongresa aktualitātes - programmu, informāciju par lekcijām, speciālistiem un balvām, kuras varēsi iegūt, apmeklējot Māmiņu Kongresu!