Es jau ieteicu savai draudzenei doties uz dzemdību sagatavošanas kursiem Māmiņu klubā!

Es jau ieteicu savai draudzenei doties uz dzemdību sagatavošanas kursiem Māmiņu klubā!

14. Nov 2022, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tā kā gribēju doties uz dzemdību sagatavošanas kursiem tuvāk X stundai jeb dzemdībām, uz pirmo lekciju devos apmēram 29.-30.grūtniecības nedēļā. Uz to brīdi jau biju pirmsdzemdību atvaļinājumā. 

Nodarbības bija sestdienās. Man tas bija ļoti svarīgi, jo arī vīrs tad varēja man pievienoties.

Tā bija mūsu pirmā iepazīšanās ar Māmiņu Klubu reālajā dzīvē. Pirmais iespaids - ļoti labs, mums ar vīru viss patika: gan telpas, gan atsaucīgais personāls. Ērti, ka var izvēlēties, kur sēdēt - uz pufa vai krēslā. Padzert tēju var ar kārumiem.

Iepatikās arī visu lekciju saturs un paši pasniedzēji.

Lekcija "Rūpes par jaundzimušajiem" bija ļoti interesanta, daudz jauna uzzinājām ar vīru, lai gan arī pirms tam lasījām - gan internetā, gan grāmatas. Pēc tam pieteicāmies lekcijai "Rūpes par jaundzimušo mājās". Jau bijām uz to, un tad guvām ļoti daudz informācijas. 

Uz lekciju par krūts ēdināšanu es gāju viena. Tas bija mūsu abu ar vīru kopīgs lēmums. Bet jau pašā lekcijā sapratu, ka viņam arī būtu bijis interesanti, jo izskanēja ļoti daudz jaunas informācijas, un arī te daudz ko, ko nezināju.

Un vēl bija divas lekcijas pie vecmātes Baibas Zelkas. Jauki, ka neskaitot visāda veida informāciju, viņa ierādīja arī elpošanas tehnikas, kā arī to, kādas masāžas var veikt vīrs kontrakciju laikā, un kā vispār viņš vēl var palīdzēt.

Kursus atradu caur Māmiņu Kluba portālu. Izvēlējos no vairākām skolām. Man svarīgas bija atsauksmes un tas, ka lekcijas iespējams noklausīties arī krievu valodā. Māmiņu Klubā tas viss sakrita vienkopus.

Gan es, gan vīrs bijām ļoti apmierināti ar izvēli.

Es jau paguvu ieteikt šos kursus apmeklēt arī draudzenei. Un iesaku arī jums visām!

Uz tikšanos Māmiņu Klubā!

Dzemdību sagatavošanas kursi Māmiņu Klubā->>>

Kontakti: Māmiņu Kluba Vecāku skola - Vīlandes ielā 1, tel.: 67350750