Iepazīstieties: MR.Čempions E.Š.

Iepazīstieties: MR.Čempions E.Š.

23. Feb 2014, 17:30 siiiceee siiiceee

1. Mani sauc Ernests ,esmu četrus mēnešus un 23 dienas ārpus mammas punča. Ar vārdiņu bija īzī, es jau zināju,ka mani tā sauks,kad knapi biju ieligzdojies mammas dzemdē.Vecākiem bija svarīgi ,lai vārds būtu latvisks, lai burts 'R''būtu vārdā. uz grūtniecības beigām tika apskatīti vēl varianti,tomēr neviena alternatīva netika atrasta un labi vien ir! :)

2. Es piedzimu Liepājas Reģionālajā slimnīcā, dzemdību nodaļā, pēc dokumentācijas nācu pasaulē 38/39.nedēļā, tomēr liekas,ka bija vairāk nedēļas,jo biju jau atstājis tur makoniju :D

3. abi vecāki ir apmierināti ar saviem vārdiem, mammīti sauc - Ginta, tēti- Artis, mammīte gribēja vienu brīdi,lai esmu Artis juniors,bet tomēr saprata,ka īsti nebūs ritīgi :)

4. mammīte jau pirms es pieteicos sapņoja par dēliņu abi ar tēti, un pirmajā usg 12.ned. ginekoloģe teica,ka izskatās pēc puisīša un ar katru nākamo usg ,tas tikai apstiprinājās vēl vairāk,bet mamma saka,ka jutusi arī bez modernajām ierīcēm,ka zem sirsniņas attīstās puisēns .

5. Vecāki uzskata,ka zēnu izaudzināt ir mazliet atbildīgāks darbs un jāpieiet nopietnāk nekā audzināt meitiņu,jo meitiņa var izaugt maza princesīte,no tā sabiedrība necietīs,bet tomēr puisis ir jāizaudzina ar respektu pret ģimeni, saprati,ka jālolo un jānovērtē sieviete, jāgādā par finansēm,kā arī jāaug rokām no īstās vietas :D

6. tā kā saviem vecākiem esmu pirmdzimtais,tad nojēgas par to kā būtu jākopj dēliņš un kā meitiņas ,viņiem nebija,tomēr apmeklējot topošo vecāku skolu,saprata galvenās atšķirības .un vecāki saka,ka esmu vienkārši apkopjams dēls .

7. mani vecāki nav no tiem vecākiem,kuri dzimumam piedēvē konkrētas krāsu gammas. mani rati ir smilšu brūni ar burberry rūtiņām.tādi rati ir tikai man vienīgajam :)

8. kā jau minēju, dzimumu neietērpjam konkrētās krāsās , man ir gan rozā,gan sarkanas drēbes,bet ,kas noteikti manā drēbju skapī dominē, tās ir strīpainas un rūtainas drēbes, ļooooti daudz :D20140223172856-84118.jpg

9. nu pašlaik ar rotaļlietām es vēl neaizraujos, izpētu sevi tik un grabulīšus,bet ,kad paaugšos ,zinu,ka man būs lego kolekcijas un ''bmw M'' rotaļlietas,apģērbi un auto modelīši.

10. hah, mani vecāki arī ir no tiem retajiem eksemplāriem ''tikai draugi'':D ,bet vispār man kopš dzimšanas jau ir pirmā īstā draudzene,mana suņu māsa,bīglīte Numa, tagad jau iztēlojos kā kopā gāzīsim podus,jo viņai tikai 1,5gadiņi.vēl man ir draudzene Elizabete,kurai rit septītais dzīves mēnesītis,tomēr jāatzīst,ka vēl pārāk neinteresē man apkārtējie bērni.tiekamies mēs bieži,mammītes iet kopā ar ratiņiem,bet es parasti tajā laikā dziļi snaužu.

11. nē, man vēl nav cilvēkmāsas vai brāļi,bet noteikti būs!manai mammītei ir jaunāka māsa, tētim ir vecāks brālis un jaunāka māsa,tomēr mani vecāki vēl nespēj izkristalizēt atšķirības zēnu un meiteņu audzināšanā, jo nav prakses :)

12.  maniem vecākiem ar viņu vecākiem bija kopīgas darīšanas, mana mammīte kopā ar tēti spēlēja futbolu. savukārt,mans tētis ar savu tēti jeb manu opi,kopā apmeklēja rallijus.man ar saviem vecākiem arī būs īpašais ''mammas-dēla ''un ''tēta-dēla''laiks,par to nav šaubu .

20140223173043-80475.jpg

 

LIELAIS Huggies® Ultra Comfort blogu konkurss zēniem un meitenēm 

20140219153532-22570.jpg