Māmiņdienas kruīzā ir iespējams iegādāties kafijas galda kuponus!

Māmiņdienas kruīzā ir iespējams iegādāties kafijas galda kuponus!

26. Mar 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Vai esi gatava grandiozai atpūtai un īstam piedzīvojumam kopā ar citām māmiņām un bērniem? Kolosāli, mēs gaidām tieši tevi savā kompānijā! Dodoties MĀMIŅDIENAS kruīzā, vari atpūsties kopā ar bērniem, ne par ko nedomājot, jo par izklaidi būsim padomājuši mēs! Dosimies Māmiņdienas kruīzā 11.maijā! Pievienojies mums un iegādājies ceļojuma biļetes jau TAGAD, izmantojot šī brīža izdevīgo piedāvājumu!

TAS VĒL NAV VISS!

Ja iegādāsies ceļojuma biļetes tagad, izdevīgi vari tikt arī pie kafijas galda kuponiem!

Jautāsi,kam vajadzīgs kafijas galds? Tā ir lieliska iespēja iestiprināties ceļojuma laikā turpat konfererenču zālē! 

Kafijas galdā ietilpst:

• Kafija/tēja, ūdens, augļi, mufini, cepumi
 
Un arī cena ir visai demokratiska: 6.00 € / 4.22 LVL vienai personai sākot no 5 gadu vecuma! Kur vēl jums būs iespēja tikt pie tādiem gardumiem bez lieka stresa un izdevumiem!

Šajā gadā ceļojumā dosimies ar M/S Isabelle, kas būs vēl ērtāks un plašāks ģimenēm, lai varat izbaudīt Māmiņu Kluba sagatavoto programmu no visas sirds!

IELĀDĒ CENU PIEDĀVĀJUMU ŠEIT->>>> 


Maksājiet mazāk un saņemiet jūras ceļojumu pieredzi par visiem 100%. Izdevīgi pirkumi kuģa veikalos, gardas maltītes un atspirdzinoši dzērieni restorānos un bāros, dejas dzīvās mūzikas pavadībā un diskotēkā, dziesmas un jautrība karaoke, spēles un loterija ar lieliskām balvām, kā arī grandioza šova programma.  

Uz kuģa ikviens gūst pozitīvas emocijas!



meiva meiva 11. Mar 2014, 11:37 ingucis_

ja ir rezervācija, jāpiezvana uz Tallink pa telefonu 67099700 un jau esošajai rezervācijai tiks pievienots klāt kafijas galds. Starpību, kas radusies pieliekot kafijas galdu, jāapmaksā.
Un reģistrējoties ceļojumam, kopā ar iekāpšanas biļetēm tiks iedots arī kupons kas paredzēts kafijas galdam. MK pasākumā kupons atdodams MK meitenēm. 😀