Maisījums...

10. Feb 2016, 21:18 Vabika Vabika

Sveikas Mammas..

 

Vēršos pēc palīdzības pie jums.. Manam dēliņam ir Gadrīz mēnesi 13.februāri mums būs 1mēn. 

ir Sanācis tā ,ka dodu maisījumu.Sāku dot Frisolac gold Comfort pēc dažām 2dienām mums sāka piepūsties vēders,vēdera izeja viereiz dienā ,kaka tāda biezā ,bieza... vēders ciets kā akmens .. 

bet tad dēls ēdot sāk nikoties raudāt un pēc ēšanas viņs man loti raudāja.. Ko tas nozīmē? tas nozīme ka vinam tas maisījums neder? Vai vinš pa maz apēd ,jo dodu pagaidām 90ml  tapēc es pamainiju maisījumu.. 

Tad nolēmu pamēgināt Tutteli maisīju ,jo pēc tādas raudāšanas domāju ,ka vinam neder ,bet dodu jau 2dienas pirmajā dienā itkā viss bija kārtībā,bet šodien mēs pēc katras ēdien reizes raudam vismaz 20min. vēders mums ir ciets un purkšķi mums nenāk ārā.,LAI vini iznāktu vingrojam... un Katru reizi ,kad dēls paēd viņš grib takā vemt un pēc kādām 10min vinam iznāk pieniņš laukā! Ko tas nozīmē'? Dodu ari šo maisījumu 90ml ,bet ir ari tā ka viņš neapēd visu un atstāj 30ml..

bet tikko pamēgiāju iedot Frisolac maisījumu un mazais apēda visu bez raudāšanas un paēdod nedaudz iečikstējas un nomierinājās un pat  purkšķi nāk...

Varbūt nemaz nevajadzēja mainīt maisījumu un Lietot Frisola gold Comfort ?

Mīļās mammas lūdzu palīdziet man tas man ir pirmais bērniņš un esmu izmisumā nezinu ,ko darīt ,lai bērninam būtu labi un vinš neraudātu un vēders nebūtu tikk ciets! 

 

Paldies jau iepriekš!

piicka piicka 13. Feb 2016, 13:24 ieva_21

Un maisījumus nav ieteicams bieži mainīt. Tieši tas bojā mazuļa puncīti, jo tas vairs nesaprot, ko ēd - pierod pie viena un atkal kaut kas cits.
Tu sākumā devi Aptamil un Tavējais atgrūda. Vajadzēja nevis pāriet uz pilnīgi cita nosaukuma maisījumu, bet uz Aptamil AR (jo ir atšķirība starp šiem diviem - ir parastais Aptamils bērniem bez problēmām un ir Aptamil AR - atgrūdējiem). Tad sāki dot Frisolac Comfort un mazais vairs neatgrūda - loģiski,jo comfort ir paredzēts kā reiz atgrūdējiem 😀 Bet nu jā, ja to dod daudz, tad sākas otra galējība - aizcietējumi,jo šis maisījums ir biezs (biezs tāpēc, lai neatgrūstu). Pēc tam nopirki Tutteli parasto un loģiski, ka maizais sāka atkal atgrūst,jo tas nebija speciālais maisījums atgrūdējiem, bet parastais.
Viss ļoti loģiski risinājās, vai ne? Bet sarežģīti,jo nebija izvēlēti pareizie maisījumi. Vajadzēja meklēt konkrēti tos, kas paredzēti pret atgrūšanu un vispopulārākais ir Aptamil AR (jā, tieši vēl šie divi drukātie burti vēl beigās aiz nosaukuma) 😉

piicka piicka 13. Feb 2016, 13:17 ieva_21

Autore nerakstīja, ka viņas mazulis daudz atgrūž. Tikai, ka reizēm iznāk pieniņš laukā pēc ēšanas, jo, iespējams, ir pārēdies.

piicka piicka 11. Feb 2016, 18:52

P.s. Frisolac Gold COMFORT ir biezāks maisījums, jo paredzēts atgrūdējiem, tāpēc arī Tavam mazulim ir nevajadzīga slodze puncītim šo maisījumu pārstrādāt un ir aizcietējumi.

piicka piicka 11. Feb 2016, 18:49

Kāpēc Frisolac Gold Comfort? Tas vārds "comfort" nozīmē, ka maisījums ir speciālais atgrūdējiem (kas daudz atgrūž pieniņu, nu tā, ka ļoti daudz un katru reizi). Jums ir tādas problēmas? Ja nav, tad iesaku nedot vairs šo specilo maisījumu, bet gan parasto Frisolac Gold 1 (zila bundža).
Un tik mazam bērniņam vidējā norma, ko viņš izēd, ir 50-70 ml, tā ka nespied 90, ja nu akurāt negrib! Ir tīri ok arī mazāk ēst! 😀

jolanta.asti jolanta.asti 11. Feb 2016, 09:09

man dēliņa šodien paliek2menesiši! esam izmeginajusi 4maisijumus, jaņem vera to, ka puncim ir japierod pie maisijuma, sakuma devu hipp, tad semper no šiem mums bija liela atgrūšana tad devu friso comfort, sanaca iedot 1 bundžu un tad pazuda no veikala plauktiem, devu alternativu aptamil ar, bet ari tas jau sakuma nepatika, beigas kad atkal sāku dot friso comfort pirmas dienas ederiņš sapeja, bet nu jau menesi dodu šo un puncis ir pieradis!