Maģiskie 9 mēneši ir klāt ar jauniem sasniegumiem.

Maģiskie 9 mēneši ir klāt ar jauniem sasniegumiem.

24. Apr 2017, 22:58 lauruxs87 lauruxs87

Jā , šoreiz tieši 9 mēneši man liekas maģiski. Meitiņa pavadīja manā puncī 9 mēnešus un nu jau arī arpus tā ir pavadījusi 9 mēnešus. Liekas kā neliela maģija- 9 šurp un 9 turp. Tagad skatoties uz metiņu redzu cik daudz viņa šo 9 mēnešu laikā ir apguvusi. Attīstās tik ātri un jau zin ko grib panākt un kur nokļūt. Uz savu neteikto mērķi kā piemēra pavērtas ārdurvis liekas izpētes vērtas. Mammas čības , vai brāļa atstātā kurpe ir ilgas izpētes vērta, nu ja nu vienīgi mamma neatņem. Ja mantas tiek saliktas groziņā un piramīda salikta tad noteikti vajag izgāzt vai izjaukt visu kas tur salikts. Noteikti grib arī pagaršot kā garšo papīrs vai sērkociņu kastīte.
Jādodas arī brāļa mantu izpētē un jāpalīdz tak tam brālim spēlēties, tas nekas ka viņš nesaprot un sauc mammu ka māsiņa traucē. Viņa tak grib redzēt ko dara brālis.

Šomēnes man liekas ka manu smaidīgo un jauko peciņu kāds bija samainījs. Kašķis bija par visādiem sīkumiem. Arī apetīte sāka samazināties līdz vispār neko no papildēdiena negribēja. Vakaros reizēm bija kašķis neparko. Nācās vien izsecināt ka nāk pirmie zobiņi.

Šomēnes ir lielo sasniegumu mēnesis. Meitiņaiemācījas gan sēdēt , gan nedaudz rāpot un jau stutējas kājās pie sava groziņa un autokrēsliņa uz celīšiem.  Tagad katru dienu tiek vingrināti muskuļi kā es saku. Izskatās tas apmēram tā- nostājamies četrrāpus un ceļam dupsi augšā lai būtu gan taisnas rokas gan kājas. Un tad no šādas pozas apsēžas. Neizpaliek arī mēģinājums rāpot, bet tas paliek pagaidām neinteresanti, jo ātrāk tak ir līst kā partizānam. 

Šomēnes mani meitiņa iepriecināja pirmo reizi pasakot mamma. Pirms tam bija tik papa. Ak, mana sirds kusa aiz laimes dzirdot šo vārdu. Kas gan vairāk ir vajadzīgs.  Skatos kā aug mana peciņa un baudu šo laiku kas skrien.

20170424225528-79606.jpg

Ko tad mana peciņa jau prot:

  • Stutēties četrāpus un šupoties.
  • No četrrāpus pozas iztaisno kājas un apsēžas un atbalstās uz vienas rokas.
  • Lielā ātrumā rotē ap savu asi.
  • Lien kā partizāns un jau pāris solīšus ir arī parāpojusi.
  • Mēģina stutēties kājās. Jau piestutējas pie autokrēsliņa un sava mantu groziņa uz celīšiem.
  • Saka mamma un arī papa.