Lielajā Pastaigā jautrību radīt palīdzēs Jampadracis BB pasaku tēli!

25. May 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jampadracis BB – bitīte Maija un bizbizmārīte kopā ar mums būs arī Lielajā Pastaigā! Nāc uz Lielo Pastaigu 26.maijā, satiec citas māmiņas, un kopā dodieties uz Ķīpsalu izstāšu halli, kur jau plkst.13:00 Māmiņu Kluba bērnus Lielās Pastaigas noslēgumā izklaidēs ne tikai šie pasaku tēli, bet arī akvagrima speciāliste, kas dāvās bērniem iespēju iejusties pasaku tēlos pašiem!

Atgādinām: Tiekamies katrs savā pilsētā, rajonā, noteiktā satikšanās vietā - 12:00

Šajā svētdienā, 26.maijā, plkst. 12:00 ņem līdzi bērniņu, un esi sev tuvākajā māmiņu pulcēšanās vietā, kas pieteikta kā Lielās Pastaigas tikšanās vieta šajā gadā.

12:15 - palaidīsim krāsainos balonus - bērnības simbolu, debesīs! Tātad - arī kāds balons tev jāpaņem līdzi.

13:00 - noslēguma pasākums Ķīpsalā

Plkst.13:00 gaidām visas Jūs pie Ķīpsalas izstāžu halles, kur tiksimies arī ar Jampadracis BB pasaku tēliem!

  • Būs Jampadrača radošā darbnīca: Kopā tiks veidotas puķītes no kreppapīra, būs arī ballīte karatē stilā – rings, kur bērniem tiks doti gan baltas, gan melnas krāsas kimono, un bērni varēs mesties izaicinājumā.
  • Būs arī pinjata, un bērni varēs tikt pie saldumiem.
  • Būs arī baloni, košas krāsas un jautrība! Neiztikt arī bez pārbaudījumiem un stafetēm lielākiem bērniem. Tā būs lieliska iespēja, kā mācīties koncentrēties, kā pārbaudīt izturību un savus spēkus.

Pati galvenā Jampadrača misija ir radīt jautrību pasākuma norises vietā, un tas, patiešām mums arī izdosies, jo šī nav pirmā reize, kad piedalāmies Bērnu pasaules izstādē, katru gadu tiek izdomāts kaut kas jauns!

Gaidām ciemos ikvienu bērnu, un uz vietas vienmēr tiek izvērtētas bērna spējas, ņemot vērā viņa vecumu, attiecīgi – tiek veidotas komandas rotaļām tā, lai visiem būtu interesanti!

  • Ķīpsalā katrs mazais varēs izvēlēties savu mīļāko pasaku tēlu, kurā iejusties ar akvagrima palīdzību!

Meitenes parasti vēlas kļūt par taureņiem, princesēm. Puikas – par pirātiem, zirnekļcilvēkiem. Bet varbūt tieši tavs bērniņš ir izdomājis jau ko citu? Lieliski, tad viņam iejušanās konkrētā tēlā patiks!

  • „Ludo” spēļu bode piedāvās māmiņām, tētiem un lielajiem brāļiem un māsām (tiem, kuri nesēž ratiņos) mazliet padarboties un papriecāties uzspēlējot dažādas āra spēles, kas ļaus darboties gan individuāli, gan komandās, jautrības tik tiešām netrūks un katram būs, ko darīt!

Radīsim jautru atmosfēru kopā!

Māmiņu Klubs

20130520135922-85147.jpg

Sīkāk par pasākumu lasiet Šeit

Apspriežam Lielo Pastaigu 4 Šeit

 

LIELO PASTAIGU-4

ATBALSTA

HUGGIES MITRĀS SALVETES

 

20130404094626-58643.jpg

 

20130404103525-29854.jpg