Līdz LIELAJAI PASTAIGAI-4 palicis pavisam nedaudz..

Līdz LIELAJAI PASTAIGAI-4 palicis pavisam nedaudz..

24. May 2013, 13:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Un tātad,

Neskaitot šodienu, līdz grandiozajam pasākumam, palikusi tikai viena diena! Vai esi gatava? Baloni, rotaļas, aktivitātes - par visu padomāts?

Pavisam drīz, topošās mammas, mammas un tēti kopā ar saviem mīļajiem bērniņiem dosies satikties, iepazīties un sadraudzēties! Vai tu vēl nezini, kādam pasākumam gatavojas visa Latvija?

Svētdien, 26.maijā, plkst.12:00 Latvijas pilsētās, rajonos, mazpilsētās noteiktās tikšanās vietās dosimies tikties ar topošajiem draugiem un viņu bērniem. Vieni un tie paši jautājumi, tās pašas problēmas, raizes, tie paši mērķi - veidot savu bērnu dzīvi laimīgu, pozitīviem iespaidiem bagātu. Tas viss mūs vieno. Draudzībai nav robežu vai valodas barjeru. Harmoniska dzīve sākas no mums pašiem. Lielā Pastaiga ir lielisks veids kā iepazīties ar topošajiem un esošajiem vecākiem!

Vai tavs bērniņš jau izaudzis no ratiņiem? Nekādu problēmu, ņem līdzi velosipēdu! Bērni aug tik ātri, ka velosipēds kļuvis par mazu, bet jauns nav iegādāts? Arī tā nav problēma, uz pastaigu var nākt arī kājām, nedz rati, nedz velosipēds nav obligāta prasība! Mēs gaidām VISUS!

Neaizmirsti līdzi paņemt balonus, lai plkst. 12:15 ar tiem rotātu debesis!

Man milzīgs lūgums Jūrmalas māmiņām, sakarā ar neplānotiem apstākļiem - tieši Jūsu reģions palicis bez organizatora palīga. Es ļoti priecātos, ja atrastos kāds cilvēks, kurš pulcētu visus kopā un ievirzītu pastaigu vajadzīgajā gultnē. Uzdevums ir: apvienot pastaigas biedrus, meklēt kopīgas izklaides, fotografēt pasākumu un vēlāk mums par to portālā pastāstīt!

Līdzīga situācija ir arī Daugavpilī. Ja tev ir vēlēšanās pievienoties, vēlēšanās palīdzēt, PIESAKIES!

Rīgas māmiņas un tēts lūgšu neaizmirst par Lielās Pastaigas-4 noslēgumu, uz kuru gaidām Jūs visus ierodamies 13:00-14:00 Ķīpsalā, kur blakus izstāžu hallei mūs gaidīs animatori, rotaļas, PoniCikli un, protams, Tofiks! Uz vietas tiks izspēlētas arī biļetes uz izstādi "Bērnu pasaule!"


Vēlu visiem labu noskaņojumu un saulainas brīvdienas!

Tiksimies pavisam drīz, 

Jūsu Oksana (Iksi)

NĀC UZ LIELO PASTAIGU

UN IESŪTI SAVU REPORTĀŽU LĪDZ 2.JŪNIJAM!

20130520135922-85147.jpg

Sīkāk par pasākumu lasiet Šeit

Apspriežam Lielo Pastaigu 4 Šeit

 

LIELO PASTAIGU-4

ATBALSTA

HUGGIES MITRĀS SALVETES

 

20130404094626-58643.jpg

 

20130404103525-29854.jpg